torstai 18. heinäkuuta 2024


 19.07.2024

Kuka aloittaa ulkona maalaushommat naistenviikolla kun jo vanha kansa tiesi, että naistenviikolla sataa enempi tai vähempi. Ilmankosteuskin 110 % .Sadetta ja ukkosta ennustettiin koko päiväksi. No riskejä pitää ottaa 😂 ja oikeastaan se ostamani punamultamaalipönikkä poltteli mieltä niin paljon, että ajattelin ainakin kokeeksi aloittaa liiterin maalauksen. Voihan sitä pitää taukoa kun sataa....jos malttaa 😊. 

Tällä kertaa onni suosi rohkeaa ja muutamaa vesitippaa lukuunottamatta selvisin maalaushommissa alkuun  kuivin nahoin jos ei nyt hikipisaroita oteta huomioon.


 

 

 Punamulta on mukava maalattava ja Kari "lainasi" tähän hommaan hyvän pensselin. Meillä on käyty vuosia "pensselipeliä" eli minä ostan aina sellaisia halpoja suteja nipun ja Kari taas hankkii kunnon välineitä. Minä käsittelen tai siis paremminkin en käsittele pensseleitä maalauksen jälkeen juuri mitenkään kun taas Kari kyllä huoltaa omansa hyvin. Kari jaksaakin päivitellä minun leväperäistä touhua 😊. Mutta täytyy todeta, että kyllä nyt sujui maalaus hienosti "ammattivehkeellä" . Jo kolme lyhyttä seinää selätetty 👍. Ja kun kuvaa katsoo niin oivaltaa, että täytyyhän nuo valkoiset nurkka- ja räystäslaudatkin maalata....



3 kommenttia:

  1. Maalaaminen on kivaa, kun lopputuloskin on heti nähtävillä.

    VastaaPoista
  2. Itse sutiminen on tosiaankin koukuttavaa puuhaa jota ei malttaisi lopettaa , mutta esityö ei niinkään.
    Vanha punamulta on onneksi helposti harjattavissa /kaavittavissa eikä tuon vanhan liiterin nyt tarvitsekaan näyttää ihan uudelta :-))). Edes maalaamisen jälkeen. Eli rennosti mennään :-).

    VastaaPoista