keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

 03.07.2024

 

Eilen ajella huristeltiin Hämeenlinnaan ja takaisin eli autossa piti istua reippaat viisi tuntia. Käytiin kotona vain kastelemassa kukat ja lukemassa vähäiset postit mutta pääkohde oli Touhula jossa vaihdettiin uusi sähkömittari. Nyt sähkölaitos pystyy mittamaan tarkemmin sähkönkulutusta.

Touhulassa olivat kasvit ja kukat pärjänneet ihan hyvin.

 
 Arttu jäi Koskeloon talon vahdiksi ja ihan hyvin se oli pärjännyt itsekseen koko päivän.Tosin oman kopin vahtiminen on se kaikkein tärkein tehtävä 😻.

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia - menin taas sanattomaksi.

  VastaaPoista
 2. Pionit on kyllä ihania, mutta joka ikinen vuosi käy niin, että kun ne ovat komeimmillaan tulee (rankka) sade ja ne lakoo enemmän tai vähemmän maata kohti. Pitäisi tukea paremmin ?
  Oranssit liljat on siitä hauska juttu, että yksi kitukasvuinen lilja kukki maantien varressa ja siitä sen kaivoin omaan kukkapenkkiin ja siinä se on tykännyt olla ja lisääntynytkin mukavasti eli kannatti pelastaa :-).
  Ja tuo villinä kasvava neilikka (?) ilmaantuu joka vuosi samaan paikkaan. Kukkii pitkään ja kestää hyvin myös maljakossa.

  VastaaPoista
 3. Artun oma kotitalo on tosi hieno! Se istuu talonsa edessä ylpeän näköisenä :)
  Meillä ei kukaan ole käynyt mökillä viikkoon. Kukat on varmaan aivan lerpahtaneet...

  VastaaPoista
 4. Arttu vietti aikoinaan paljonkin aikaa talossaan. Se on eristetty ja yhtenä talvena laitettiin sinne sähkölämpötyynykin :-). Nyt on talo jo vähän kulahtanut, mutta sen "terassilla" on silti vielä kiva tähystää. Sisällä on ehkä jo vähän liian ahdasta oleskella :-).
  Monet kasvit elpyy kummasti vaikka olisivat jo ihan janoissaan. Nimimerkki kokemusta on :-)).

  VastaaPoista