maanantai 8. heinäkuuta 2024

09.07.2024

Innokkaana aloitin tuota Loop-lankaa työstämään.

 


 

 Ensin kokeilin virkkuukoukkua nro 10 . Mutta siitä tuli liian tiukkaa. Seuraavaksi kokeilin "sormin virkkausta" , muttei sekään toiminut. Oli siis pakko katsoa youtubesta , että mikä koko hommassa on jujuna. Ja sieltähän se sitten selvisi, ettei tarvita sen paremmin puikkoja kuin koukkujakaan vaan silmukat vedetään toisten yli ....sormin.

Ensin ajattelin , ettei ole ollenkaan minun hommaa, mutta hetken päästä työ alkoi tuntua suorastaan meditatiiviselta 😀. Ja kun otin ison sisustustyynyn avuksi niin istuin tovin jos toisenkin silmukoimassa.

 


 

 En vielä tiedä mikä siitä tulee vai tuleeko mitään, mutta suloisen pehmeää on materiaali. Mietin, että jos teen tuosta huussiin maton niin ainakin hiiret ja myyrät  olisivat hurmiossaan talvella kun olisi niin kiva pehmeä pesäpaikka 🐭😂.

 4 kommenttia:

 1. Piti ihan käydä youtubesta katsomasta, että miten tuosta langasta saa tehtyä mitään. Ensin ajattelin, että eikö se purkaudu sitä mukaa kun etenet, mutta kun tarpeeksi katselin ja kallistelin päätäni kun lehtopöllö vastikään aamulla telkkarissa, tajusin idean minäkin 😂
  Katselin jo eilisestä päivityksestäsi, että onpa ihanan pehmeän näköistä lankaa!

  VastaaPoista
 2. Tuota kun näpersi sylissä niin kyllä ne silmukat luiskahti helposti pois ja alku oli aikamoista "koulun käsityötunnin tunnelmaa" eli kädet hikosi ja harmitti kun ei tunnu oikein onnistuvan :-) mutta se iso tyyny alustana auttoi kummasti asiaa.
  Kaikkea pitää kokeilla....vaikka vain kerran :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea pitää kokeilla 👍😊 A-nopin ja minun motto - sen takia olen lahjoittanut askartelu ja käsityötarvikkeita varmaan enemmän kuin yhden askartelukaupan verran muille kokeilijoille ja tekijöille.
   Vielä pitäisi löytää posliinin maalaaja - posliinia ja polttouuni löytyisi..

   Poista
  2. Kävin vuosia sitten Tampereella vuoden verran iltaisin sellaista käsityökoulua jossa tehtiin jos jonkinmoista. Huovutusta, kankaan värjäystä, keramiikkaa, puutöitä , nahkatöitä....se oli siksi kivaa ettei tarvinnut itse hankkia välineitä ja tarvikkeita vaan sai kokeilla miltä mikäkin tuntuu.

   Poista