sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

 28.07.2024

 

Tehtiin extempore hotellimatka Hyvinkäälle. Hyväksi todettu Scandic yöpymispaikkana. Siellä tunsin suuren suurta myötätuntoa  nuorta vastaanottovirkailijaa kohtaan. Hän oli tosi aran oloinen eikä asiat sujuneet ihan toivotulla tavalla. Sanoikin jossain kohtaa, että hän saa kohta toivottavasti apujoukkoja 😥. Ei saatu sellaista huonetta kuin oltiin varattu, mutta silläkään ei nyt ollut niin väliä. Tämä poika virkailija oli vain laitettu ilmeisesti liian kylmiltään hoitamaan vastaanottoa yksin. Perehdyttämättä ? Hotellissa yöpyi myös joukko rankalaisia turisteja; miten mahtoi heidän kanssaan kommunikointi sujua 😂.

Mutta pikku lomanen oli ihan onnistunut. Oli kaunis päivä kävellä ulkona ja illalla oli kauppatorilla ysäridisko. Sinne mentiin uteliaina katsomaan, mutta pois lähdettiin aika pian sillä basson jumputus oli meille vähän liikaa. Eikä nyt muutenkaan olla täysiverisiä ysärifaneja; paremminkin kai kasareja.

 


 Tosin Kari halusi laittaa vanhan rakkaan T-paidan ysärin kunniaksi 😉.



Ja kun niistä lautapeleistä tykätään niin tehtiin ihan oikea tornipeliennätyskin. Vakaa käsi ja hermojen hallintaa ja ehkä vähän tuuriakin 👌. Ja ihan uuteenkin peliin törmättiin.



Pelin periaate on se mikä kolmesta erivaihtoehdosta ärsyttää eniten.Kaksin pelaten vähän niinkuin sellainen parisuhdepeli eli miten hyvin tietää toisen arat kohdat. Hyvin pärjättiin 💕.

Ja kotiin oli kiire tietysti Artun luokse eli ei tultu 


mopolla vaan autolla 😁.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti