maanantai 25. syyskuuta 2023

 26.09.2023

 

Kesällä kodin siivous on aika retuperällä. Tullaan ja mennään eikä siivous tunnu niin tärkeältäkään. Imurilla huiskin kerran viikossa ja paikat on sellaisessa järjestyksessä, että kehtaa vieraat tarvittaessa päästää sisään. MUTTA kunnon siivouksesta on aikaa.Eilen päätin, että nyt tai ei koskaan ja kun alkuun pääsin niin en olisi oikein edes "malttanut" lopettaa.

Yleensä kahlaan koko huushollin läpi samalla kertaa , mutta nyt otin Siskoni vinkistä vaarin ja panostin yhteen tai siis  lopulta  kahteen huoneeseen. Kun siivoaa vähemmän kerralla malttaa ehkä tarttua paremmin pikkujuttuihinkin.Kaunis, kuulas syyspäivä houkutti raahaamaan kaikkea ulos tuulettumaan ja halpa sähkö taas laittoi pesukoneen pyörimään kerrasta toiseen. Joskus siivous on jos ei nyt niin mukavaa niin ainakin ihan siedettävää .

Tosin Artun mielestä ei edes siedettävää 😾.

 


 

 Piti istua  kököttää ulkona puskan juuressa ties kuinka kauan odottamassa, että imurointi loppuu.....selkeästi täysin turhaa touhua sen mielestä. Hyvitykseksi sitkeästä odottelusta se sai herkkupateeta syödäkseen ja vähän ylimääräistä kissahierontaa 😻. Selkeästi sen mielestä pääsia, ettei tuollainen touhuaminen liian usein toistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti