torstai 28. syyskuuta 2023

 29.09.2023

 

Hämeenlinnan keskustassa ei ole enää kangaskauppaa enkä viitsi/halua  ajella kaupungin toiselle laidalle jos jotain pientä tarvitsen. Ja muutenkin olen jotenkin vieraantunut "Eurokankaasta" enkä tahdo löytää sieltä mitään oikein kiinnostavaa ja hinnatkin aika korkeita.Kaipaan sellaista vanhanajan kangaskauppaa jossa saisi penkoa kangaslaareja ja voisi tehdä kaikenlaisia kivoja löytöjä.

Siksi siis "ruusutaulun" teko vähän venyi kun en keksinyt mistä tekisin vihreän pohjan styroksin peitoksi ja ruusujen pohjaksi. Touhulasta löytyi vanha kulunut pöytäliina ja sen löydön jälkeen sitten pääsin alkuun ja myös loppuun. Tadaa 😂. Installaatio on valmis ja pääsee kirjastohuoneen seinälle.Kuvassa osa ruusuista näyttää rusehtavilta vaikka  itse asiassa ovat liilan värisiä.

Tuollainen stryrox -pohja on kyllä tosi kiitollinen kun se on kevyt ja voi ripustaa = painaa naulaan kiinni. Ei tarvita sen kummempia ripustuskikkoja. 

Nyt osaan siis virkata ruusun 😁. Mutta tämän jälkeen taidan siirtyä taideteoksista arkisempiin ja tarpeellisempiin käsityöihin....siis villasukkiin ilmeisestikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti