lauantai 2. syyskuuta 2023

 03.09.2023

 

Innostuin kutomaan auringonkukkasukkia yhden vanhan lehdestä leikkaamani ohjeen mukaan. MUTTA en kerta kaikkiaan ymmärtänyt ohjetta miten tehdään varressa oleva "latvialainen palmikko".Lankoja käännettiin "sinnesuntänne".Ja langat kulkevat koko ajan työn edesä; jotenkin vaikea juttu sekin.Piti lopulta katsoa youtubesta video jotta pääsin juonesta kiinni.  

Hidasta vääntämistähän se siltikin oli , mutta lopulta sain nuo kaksi palmikko tehtyä enkä yhtään enempää olisi viitsinytkään lankoja pyöritellä.Mutta palmikko on tuossa varressa sikäli mukava juttu, että se on yllättävän joustava.

 


Muuten muokkasin vähän mallia toisenlaiseksi mutta pääasia näissä sukissa on ihana auringonkukkien väritys. Ja tulipahan opittua taas jotain ihan uutta.

2 kommenttia:

 1. Ei ole todellista 😅 Just tässä pari iltaa sitten katselin youtubesta neulevideoita - ihan vain sen takia, että saisin youtuben "muistamaan" minkälaisia videoita sieltä yleensä katselen (Mursun neuvosta) - ja näin tuon latvialaisen palmikon. Jumituin siihen, kun ensin mietin, että no miten sen voi muka neuloa tuolleen poikittain ja katselin ja katselin ja päätin sitten, että kyllä mä sitä jossain välissä kokeilen, onhan tässä taas pitkä syksy ja talvi aikaa.
  Mutta sinä ehdit ensin 😅😅
  Tosi nätit sukat kaiken kaikkiaan, tuo auringonkukka on ihana!

  VastaaPoista
 2. Onneksi tuossa palmikossa on vain 3 kerrosta ! Siinäkin ihan tarpeeksi vääntämistä. Mutta kyllä sitä kannattaa iltojen iloksi tai miksei päivienkin iloksi kokeilla. Lopputulos on kuitenkin tosi kiva.
  En katso koskaan youtubea ; paitsi nyt :-). Kari hoitaa meillä sen puolen ja on ahkera katsomaan myös tiktokkeja. Näyttää sitten parhaat palat lähinnä ne ihanat kissajutut minulle.

  VastaaPoista