04.09.2023
Intouduin väsäämään kaalikaaryleitä. Ensinnäkin siksi , että kaali maksoi nyt vain vaivaiset 70 senttiä kilo. Toisekseen Kari oli kauppakaverina joten painavan kassin kantaja oli paikalla. Kolmanneksi pörssisähkön hinta oli sen verran alhainen, että kannatti keittää ja paistaa pidemmän kaavan kautta.
Ison kaalin pehmentäminen vie oman aikansa ja tälläkin kertaa kun sain kaalin kypsäksi käytin vain puolet lehdistä . Täytteen tein tällä kertaa vähän eri lailla eli riisin sekaan toki jauheihaa, mutta myös reilusti kasviksia jotka olivat jo vähän nuupahtaneita jääkaapissa. Meheviä tuli.
Tähän satsiin tein isoja kääryleitä ja pienemmät keitetyt lehdet pakastin.
Niistä on helppo tehdä sitten joku toinen kerta vaikkapa sienikääryleitä tai kasviskääryleitä tai.....
Kääryleprojektiin ei taatusti lähde kukaan sellainen joka ei viihdy keittiössä patojen äärellä sen verran se vie aikaa, mutta minusta lopputulos on ilman muuta vaivan väärtti. Ainakin jos kaalikääryleistä tykkää .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti