keskiviikko 20. syyskuuta 2023

 21.09.2023

 

Yllättäen Äidille kelpasi kaikki  uudet vaatteet joten nyt on kylmän sään pukeutuminenkin turvattu. Joko hänellä oli juuri oikeanlainen fiilis siihen hommaan tai sitten myyntipuheeni osui kohdilleen 😊.

Ja vaatteista puheenollen. Viimeksi värjäämäni langat tekeytyivät slipariksi eli tein samanlaisen kuin aiemmin kutomani sinisen version. Nyt pitää vain todeta, että neule on  hienolta nimeltään "liukuvärjätty" eli eri kerät on kaikki hiukan eri värisiä.  Kuvassa ehkä värierot vieläkin selkeämmät kuin luonnossa sillä kutoessa en juurikaan huomannut värien vaihtumista kun otin uuden kerän käyttöön.

 Kokeilin kukkaruusua piristeeksi.

 

  

Kukkaruusu- projekti jatkuu vielä. Siihen saa hävitettyä juuri sellaisia pieniä lankakerän loppuja jotka pyörii korien pohjilla. Kunhan saan niitä riittävästi tehtyä niin palaan siihen asiaan tarkemmin.....

2 kommenttia:

  1. Onnittelut, että onnistuitte. Tunnen tapauksen ja tiedän kuinka valikoiva hän on.
    Terveisin,
    Serkkusi vaimo

    VastaaPoista
  2. Jotkut asiat on ja pysyy niinkuin vaikkapa vaatteiden valinnan vaikeus ja myös oikeus päättää mitä milloinkin päälle pukee.Oli kyseinen vaate sitten liian iso tai pieni, pääasia että on mieleinen☺️🤔👍.

    VastaaPoista