perjantai 15. maaliskuuta 2024

 16.03.2024

 

Seuraan "Pellavasydän" - blogia ja sieltä sain vinkin eli miten helpottaa kuvioneuleissa rivillä pysymistä. Siihenkin on kehitetty ihan oma juttunsa. Itse olen tähän asti käyttänyt viivotinta, mutta se pysyy vähän huonosti paikoillaan jos ei ole ihan tasainen alusta. 

 


 Ja mikä parasta kun hänellä on oma puoti josta tämänkin tarvikkeen pystyi tilaamaan ja jo parissa päivässä postipoika pudottu sen postilaatikkoon. Kiitos 💗.

Testaamatta on vielä , mutta uskon vakaasti , että se aiemman viivotin systeemin voittaa.

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, onpa näppärän näköinen apuväline.
    Itse olen usein käyttänyt ihan vain tarralappuja, mutta hankin vuosia sitten työkokeiluaikana käsityöliikkeestä KnitPron ohjekansion magneettiviivaimella (ei se mikään viivain ole, tai sitten en tiedä mikä on viivain).
    Sen hankin enemmänkin ristipistotöitä varten, mutta on siitä ollut hyötyä kirjoneuleissa - kirjoneuleohjeet vaan tahtoo usein olla lehdissä tai kirjoissa, jolloin tuo sinun esittelemäsi vaihtoehto on varmasti parempi!
    Pistän korvan taa!

    VastaaPoista
  2. Minulle ainakin kaikki apuvälineet ovat tervetulleita :-). Perästä sitten kuuluu onko tuo vempain minulle kätevä käyttää. Kunhan nyt seuraavaan kirjoneulehässääkkään tartun.....:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottamaan kommenttiasi; nyt en tuota tarvitse kun on muita apuvälineitä ja sukkapuikot virallisesti kesälomalla, vaikkakin yhdet sukat lupasin tehdä... :)

      Poista