perjantai 22. maaliskuuta 2024

 23.03.2024

 

Vihreästä vaaleanpunaiseen 😊. Sain valmiiksi neuleen ja nopeastihan se valmistuikin kun oli helppo malli ja isot 7.5 puikot. Hiukan muokkasin Novita-lehden mallia enkä tehnyt ylipitkiä hihoja kun ne on minusta vain hankalat käytössä ja pääntietä vähän avarsin kun en tykkää mistään vaatteesta joka "kuristaa kurkkua".  Väri ei oikeasti ole vaaleanpunainen vaan paremminkin sellainen vanha roosa.

 


 


Kyseinen lanka on kyllä siitä mukavaa ettei tunnu yhtään kutittavalta ihoa vasten. 70 % puuvillaa ja 30 % merinovillaa.

Hätäilin ihan suotta langan riittävyyttä kun alkuun tuntui, että kerä hupenee ihan silmissä ja siksi menin ostamaan lisää lankaa ennekuin olin päässyt edes kunnolla neuleen alkuun. Ajattelin, että saan samaa erää. En kuitenkaan saanut vaan lisälangat on eri erästä, mutta ei hätää sillä sain tehtyä tuon puseron ihan justiinsa alunperin ostamillani langoilla. Ja lisälangat tulee kyllä käytettyä. Päässä on pyörinyt ajatus lukunutusta 😉  sellaiseen lisälangatkin varmaan riittäisivät ?


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis neule - ja nopeasti tosiaan sen neuloit. Minä varmaan tekisin sitä vielä ensi keväänäkin, kun välissä tekisin sitä ja tätä ja tota...
    (Nytkin pitäisi siivota eikä istua tässä höpöttämässä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta :-).
      Tuollainen neule etenee kyllä vauhdilla kunhan saa silmukat luotua ja siitä se sitten lähtee rullaamaan. Ja samalla voi katsella telkasta vaikka minkämaalaisia juttuja kun kutominen ei vaadi juurikaan huomiota. Antaa vain mennä :-).Tuo käyttämäni lanka oli niin suloisen pehmeää, että sitä oli siinäkin mielessä kiva pitää käsissä vähän pidempäänkin kerralla.
      Kyllä höpöttäminen aina kotihommat voittaa !

      Poista