sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

 

  25.03.2024

Nyt kun on ollut menossa kaikkia kivoja haasteita  eri blogien kautta niin  niistä  sain inspiraation ihan omaan kotihaasteeseen. Otimme nimittäin tavoitteeksi kuunnella vähintään yhden LP:n tai CD:n tai ihan vaikka kasetin kerran päivässä. On nimittäin mistä valita 😉.

 


 

Otamme jonkun levyn vain ihan sokkona hyllystä. Ensimmäiseksi osui Eagles 👍.

 


 

 


 

Ja jos haluaisi  jatkojalostaa tätä haastetta niin voisi lisätä vaikkapa pienen kotijumpan jokaiseen  musahetkeen ja jos kunneltavaksi osuu joku ihan omasta mielestä tyhmä levy niin voisi kai sen kuuntelun ajan vaikka siivota paikkoja 😉.



2 kommenttia:

  1. Ei hassumpi haaste! Millähän saisin tuon Mursun innostumaan tästä haasteesta - meilläkin nimittäin levyjä ja cd-levyjä riittää, vaikka cd-levyjä kovalla kädellä tänne muuttaessa karsittiinkin.
    A-nopin vanhat vinyylit ovat tallessa ja niissä olisi ihanaa nostalgiaa.
    On meillä sentään yksi haaste kesää odottamassa:
    Hyvin "kuivunut" hirsinen pöytä-penkki -yhdistelmä on odottanut, siis nimenomaan kuivumista odottanut kun oli tehty tuoreesta puusta, jo parisen kesää, että sen voi kasata. Eilen huomattiin, että suojana ollut kevytpeite on antanut periksi ja revenny! Toivottavasti ei siis tule ihan hirveitä sateita, ennen kuin sen pääsee käsittelemään/peittämään sateelta ennen käsittelyä - ja laittamaan viimeinkin paikalleen. Haastetta siinäkin.... :D

    VastaaPoista
  2. Ne pahuksen suojapeitteet on justiinsa sellaisia, että tuuli niitä riepoo miten sattuu ja vaikka kuinka hyvin muka kiinnittää. Kokemusta on :-). Toivotaan nyt vain , että sateilta säästytte.
    Kun aikoinaan pojat tyhjäsivät Isänsä Lassen kotia hänen kuolemansa jälkeen niin peräkärryllinen cd levyjä meni kaatopaikalle !!! Ihan sydämestä otti kun sen kuulin sillä Lasse oli niin innokas musiikin kuuntelija ja keräilijä. Mutta kun kukaan ei niitä halunnut; edes ilmaiseksi ?
    Lp: t on taas edes hiukan arvossaan :-). Parhaillaan soi Ivan Rebroff "Lieder der Welt" :-) ja siitä meillekin tuttu "Piippolan vaarin talo" Mistä lie tuokin levy meille ajautunut :-).

    VastaaPoista