lauantai 23. maaliskuuta 2024

 24.03.2024

 

Maailmassa tapahtuu  kaiken aikaa kaikkea kauheaa. Sotaa, kidutusta, nälkää, köyhyyttä ja kurjuutta, väkivaltaa, huumeita, sairauksia......loputon lista ja tätä kaikkea kuulemme tuutin täydeltä joka puolelta.

Jos kaikkea miettii ahdistuu ja masentuu kun ei kuitenkaan voi itse kovinkaan paljoa asioihin vaikuttaa. Ja sitä elää sitten vain vähän niinkuin omassa kuplassa. Ehkä niin pitää ollakin ? että tärkeintä on vain selviytyä omasta elämästä kunnialla ja parhaalla mahdollisella tavalla.



Ai mistä moinen ankeus nyt tuli. Tiedä häntä, mutta tänään alkoi ns. kärsimysviikko eli hiljainen viikko.

Tänään on siis palmusunnuntai ja viikon päästä onkin jo pääsiäinen. Ja rairuoho vasta pantu kasvamaan 😉; miten se pääsiäisen tulo pääsi näin tänä vuonna yllättämään.

3 kommenttia:

  1. Yksi asiakas sanoi mulle eilen iltapäivällä, että tänään on palmusunnuntai! Oli mennyt kyllä täysin ohi koko juttu. Illalla piti sitten vielä käydä ostamassa virpomuksia, jos vaikka joku sattuisi tulemaan. Meillä ei ole kyllä oikeastaan vuosiin käynyt ketään virpomassa

    VastaaPoista
  2. Minä olen ostanut vuosia varalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .... herkkuja virpojille, mutta pitkään aikaan ei kukaan ole oven taakse ilmaantunut ja lopulta ollaan itse "jouduttu" ne herkut syömään :-). Tänä vuonna en edes muistanut enää koko juttua lauantaina kun kaupassa käytiin. Taitaa olla hiipumassa koko virpomisperinne.

      Poista