torstai 14. maaliskuuta 2024

 15.03.2024

 

Sain toiveen, että mainitsen aina kun saan tehtyä uuden jutun "matkamuistoja"- osioon joten lupaan sen nyt tehdä. Tänään siis pääsee matkaan Teneriffalle.   



Olen niin uppotunut tuohon matkojen muisteluun, että melkein kuin olisi reissussa käynyt ihan vasta. Toisaalta tuntuu, että siitä on ikuisuus. No kaikki on niin suhteellista .....25-30 vuotta sinne tai tänne 😊.


2 kommenttia:

  1. Minäkin haaveilen, että saisin jonkinlaisen muistojutun tehtyä jokaisesta matkasta, tarkoitan jotain askartelutyyppistä juttua, mutta kiva on laittaa blogiinkin. Nyt en löydä mistään sellaista juttua, kun oltiin tyttären kanssa Taorminassa.

    VastaaPoista
  2. Dokumentointi on kyllä kivaa puuhaa joskin vie paljon aikaa vallankin kun kuvat on niitä "oikeita "valokuvia ja ne pitää ensin erikseen kuvata jne....mutta kivaan puuhaan jaksaa aina kummasti panostaa. Suunnittelin myös, että kun saan joskus tämän projektin loppuun olisi hienoa teettää sellainen ifolorin kirja parhaista matkakuvista. Olisi helppoa katsella kuvia jatkossakin.No kunhan nyt ensin tämänkin saan loppuun :-).

    VastaaPoista