maanantai 25. maaliskuuta 2024

 26.03.2024

 

Tänä vuonna en tiedosta jostain syystä , että pääsiäinen on ihan justiinsa käsillä. Minä kun olen henkeen ja vereen pääsiäisihminen . Tykkään keltaisesta ja pääsiäiskoristeita on joka lähtöön  ja tykkään myös laittaa lammasta tykötarpeineen ja kaikki rahkaherkut on ihan parasta. Mutta ensin pitäisi saada sellainen henki päälle, että saisi siivouksen alulle ja sitten vasta kun on puhdasta voi ajatella sitä kaikkea sitä mukavampaa puuhaa.Pääsiäiskoristeet (ja myös joulu sellaiset) ovat vintissä säilytyksessä ja sinne kapuaminen vaatii aina myös oman inspiraationsa.

 


Nämä tosin ovat jo hyllyn reunalla odottamassa suurta juhlaa....

Hyvin tiedostan senkin, että pääsiäinen tulee ja menee ilman hössötystäkin, mutta minä tykkään hössöttää 😂.

 




4 kommenttia:

  1. 💛🐥🐤🐣🐰Sama täällä "hössötystä",Pääsiäisverhot ,keittiöön ja olkkariin ,ripustettu...mutta takapotku siivoukseen.."joulumatot pois"..vaatii nostetta 🌞🤣.
    Kiitos aaamukahvi seurasta.☕🥐🙂
    t.Liisa 👵🐔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :-). Aamukahvia juodessa minäkin tätä aina kirjoitan.
      Olen sitä mieltä, että arkea eletään niin paljon (eikä siinäkään mitään vikaa ole) että aina kun on jokin aihe tai juhlan tynkä niin se on kiva huomioida tavalla tai toisella.Ja saapahan siihen siivoukseenkin vähän potkua kun on jotain tulloillaan.

      Poista
  2. Mummolassa oli tuollainen samanlainen lasinen kana. Se oli aina ison lipaston päällä ja siinä oli aina karamellia.
    Mummo (molemmat mummot) katselevat nyt tuosta olan yli, mitä oikein höpöttelen 🧡

    VastaaPoista
  3. Tuo lasikana nökötti Bilteman hyllyssä talvella kun siellä poikettiin. Oli pakko ottaa se kun maksoi vain pari vaivaista euroa. Mutta siinä on juuri sitä oikeaa vanhanajan tunnelmaa. Sitä mummolaa :-).

    VastaaPoista