torstai 29. helmikuuta 2024

 01.03.2024

 

Tuli mieleen kansakouluajat ja käsityötunnit ja siellä hikinen sukankutominen.Sain nimittäin aikaan tosi epäonnistuneen sukan. Kaikki meni alusta asti pieleen sillä, että päätin "vähän muokkailla" 😁tuota Novita lehden lintu sukkamallia. Ajatuksena, että teen vain linnun sukan varteen ja loppu onkin perussukkaa. Ei luulisi olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

 

 

Ensinnäkin varresta tuli vähän tiukka ja turhan pitkäkin eikä lintua oikein pystynyt hahmottamaan. Kari näki sen ihan eri kohdassa kuin se itse asiassa oli  !  No ajattelin, että silmukoiminen pelastaa tilanteen , että harjoittelenpa sen tekemistä. Rumaa jälkeä 😫.

Lopputulos tämä.Saksilla poikki koko varsi .



Kudoin tuohon "tynkään" sitten varren alhaalta ylöspäin ja voihan itse tuota käyttää saappaaseen piilotettuna. Toisen aion kyllä tehdä ihan perinteisellä ylhäältä alas- tekniikalla 😊.

Lintusukan voin tehdä joskus myöhemmin ja teen sen sitten ihan ohjeen mukaan.

2 kommenttia:

  1. Joskus voi säätämällä tehdä ihmeitä mutta aina on kokeiltava kumpaan suuntaan vaaka kallistuu. Onnea seuraavaan yritykseen! T
    Sartsa

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, että aina ei voi onnistua; vai voiko ? :-). Tulipahan kokeiltua tuota saksilla poikki tekniikkaa tällä kertaa :-).

    VastaaPoista