lauantai 2. maaliskuuta 2024

 02.03.2024

 

Selkäkipu menee hissukseen parempaan suuntaan, mutta tosi varovainen olen vielä. Sisällä hipsuttelen 😉. Ja nyt jos koskaan kun ei pysty oikein mitään puuhaamaan niin olen uppoutunut noihin matkojen muisteluihin. Ja kuten vanha viisauskin sanoo niin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Olen penkonut paljon vanhoja valokuvia ja niiden avulla saanut päähäni jonkinlaista aikajanaa siitä milloin , missä ja kenen kanssa. Toivon nimittäin , että kun ajan kanssa saan koottua kaiken minkä haluan ja pystyn niin sittemmin olisi helppo kaikkien kivojen matkojen kuvia katsella ja muistella.

Päätin nyt  poistaa hymynaamat itseltäni ja jättää ne vain tarpeen mukaan kaverin kasvoille. Tuli sellainen tunne, että osa tunnelmasta katoaa kun kasvot on peitettynä. Mitä sitä itseään piilottelemaan 😁.

Ja ensin kuvittelin, että listaan vain kaikki ulkomaanmatkat, mutta paljonhan on kotimaassakin tehty kivoja matkoja. Valokuvat sen todisti.Saapa nähdä mihin tämä kaikki oikein johtaakaan 😁.



Niin tai näin niin olen oikein tyytyväinen itseeni, että sain sain aloitettua tuollaisen projektin. Se ei tosiaankaan valmistu hetkessä, mutta jo itsessään tekeminen on niin antoisaa. Melkein kuin matkustaisi😉.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti