keskiviikko 6. maaliskuuta 2024


 07.03.2024

 

Olen jemmannut pidemmän aikaa lahjakorttia jonka sain Wetterhoffin käsityökauppaan. Arvokas muistaminen enkä halunnut tuhlata sitä mihin tahansa. Mutta kun lahjakortin umpeutuminen alkoi olla lähellä piti ruveta valitsemaan lankoja.  Päätin tehdä Novitan lehden kannessakin olevan klassisen neuleen. Ja väriksi valitsin hempeän vaalenpunaisen/roosan ja lankana on puuvilla/merino.

 

 

 

 

Satsasin myös välineisiin ja ostin pyöröpuikon joka on valmistettu "kirurgien käyttämästä teräksestä" 😳ja minulle ihan uusi juttu on tuollainen muovinen sormeen pujotettava langankuljetin joka pitää erillään langat toisistaan. 

 

 


 
 
 
 
 
Kokeilin sitä jo sen verran etten ole varma helpottaako vai vaikeuttaako se kutomista 😉.

No nyt pitää tehdä vielä vähän keskeneräinen miesten villasukka loppuun. Tuskin maltan odottaa, että pääsen neuletta aloittamaan.....

 

2 kommenttia:

  1. Suunnittelu on kivaa ja lahjakortilla lankaa on hyvä idea! Tuo langankuljettimen kuvakin alkaa minua ahdistamaan ;D Ei onnistuisi minulta, olen melko varma. Tuli mieleen, että minullahan on vielä joululta yksi lahjakortti käyttämättä.. onhan sitä lankaa prismassakin... pitäisikö..? Ehkä niille kerille voisi vielä tehdä johonkin tilaa ;D

    VastaaPoista
  2. Tuo langankuljetin tuppasi tökkäämään sormeen aina kun siitä poimi langan , mutta saattaa olla vain tottumattomuuttakin. Taitaa jäädä kaappiin :-).
    Lahjakortteja me harrastetan siskoni kanssa kun halutaan muistaa tai palkita toista pienesti tai joskus vähän isommastikin. Se voi olla johonkin tiettyyn kauppaan, hoitolaan, lippupalveluun ....aina ne on tullut käytettyä :-) mutta pitää olla tarkkana ettei mene vanhaksi eikä unohdu jos ei heti ota asiakseen.

    VastaaPoista