torstai 27. huhtikuuta 2023

 28.04.2023

 

Vähän niinkuin toisella silmällä olen katsonut "Suomen kaunein kesämökki"-ohjelmaa.Enkä lakkaa hämmästelemästä miten viimeisen päälle olevia huviloita on löydetty ohjelmaan mukaan. 

Toki ymmärrän, että kaikki on stailattu juuri ohjelmaa varten , mutta miten kukaan pystyy pitämään esimerkiksi  laajat terassit jatkuvasti puhtaina, kukat kukkeina, joka paikka ojennuksessa......eli jos puhutaan siitä että mennään mökille rentoutumaan ja nauttimaan kaikista mukavuuksista (joita todellakin on ) niin kaikki sellaisen ylläpito vaatii tosi paljon vaivannäköä ja työtä.

Eikä tämä ole kateellisen kalkatusta lainkaan. En osaisi mitenkään lomailla sellaisessa ympäristössä jossa tulee tunne, että pitää pukeutua ja laittautua jotta voisi olla osa kokonaisuutta. Ei sellaisissa paikoissa oleilla vanhoissa verkkareissa 😊.



Luontokin muokataan ympäriltä mieleiseksi ?

2 kommenttia:

  1. Mekin katsottiin sitä mökkiohjelmaa eilen ja ihmeteltiin, että onko nimenä edelleenkin mökki, kun ulkoasu on luksusta. Itse en ole tottunut kutsumaan mökiksi tuollaisia. Niitä verkkareita tarvitaan mökkielämässä ;D
    Solensia -piikeistä on ilmeisesti ollut apua muillekin. Artulle iloa elämään ja kuntoa kohenemaan!

    VastaaPoista
  2. Arttu kiittää ja kumartaa :-).
    Ei ole tosiaankaan enää mitään mökkejä vaan huvila nimi taitaa olla kuvaavampi tai kakkoskoti. Kyllä on rahaa palanut kun noita pytinkejä ja pihoja on teetetty ; mutta kukin saa tietty tehdä rahoillaan mitä lystää :-).On sitten meillä tavallisilla pulliaisilla ihmettelemistä.....

    VastaaPoista