keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

 13.04.2023

 

Huilun soitto pyörii ajatuksissa nyt jatkuvasti 🎶. Ehkäpä siksi, että sain sen verran vaikean soittoläksyn  etten pääse siihen oikein kiinni. Muutenkin huomaan, että oppiminen on kyllä huomattavasti hitaampaa ja vaikeaampaa kuin 20 vuotta sitten.

 Eilen kun tuskailin asiaa mieleeni tuli aikaisempi soitonopettaja 2000-luvun alusta ja päätinpä yllättää hänet pienellä viestillä. Että hengissä ollaan ja soitto soi . Hän ilahtui viestistäni ja ainakin omien sanojensa mukaan jopa muisti minut. Ehkäpä kovapäisenä oppilaana 😊.

 


 

Näiden kuvien ja artikkeleiden myötä pääsin vielä hänen jäljilleen .....

 

                https://www.ylasatakunta.fi/image-3.168917.15263.20220323052229.c011cee3a1?size=512


Tulipa hyvä ja iloinen mieli tuosta pienestä viestittelystä 😊. Ja ei kun harjoittelemaan......

2 kommenttia:

  1. Minä kävin eilen orkesteriharjoituksissa ja jouduin toteamaan, että ääni oli vähän huono, kun en ollut hetkeen harjoitellut kotona :( Puhallinsoitin on niin herkkäsointinen, jos ei harjoittele. Olen kyllä kuullut esim. kitaristienkin sanovan, että on helpompi tuntea kielet sormissaan, jos harjoittelee säännöllisesti.
    Onnea harjoitteluun! Selätä hankalat kohdat hiomalla ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta. Opettajani mukaan ääneen vaikuttaa tosi moni asia eikä aina soi samalla viisiin vaikka kuinka yrittää kun taas välillä sujuu kuin tanssi. Ehkä siinä se hienous piileekin ?
    Harjoittelu tekee mestarin ; sanovat viisaat :-)

    VastaaPoista