keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

 06.04.2023

 

Hain eilen huilun Lahdesta. Se oli siellä muutaman päivän perushuollossa.Ulkoisesti siitä tuli kuin uuusi.

  

 

Mutta se mikä tuntuu tosi kummalliselta niin se on käteen kevyempi. Tuli mieleen että sen sisus ja näppäimet oli niin täynnä moskaa , että pesun myötä se keveni 😂 . 

Niin ja se soi myös "helpommin" ja ehkäpä myös vähän kirkkaammin.Rahansa arvoinen homma. Nyt siis vain soittoa .....

4 kommenttia:

 1. Ihana tunne, kun huilu soi kevyesti :) Piti oikein suurentaa kuvaa, kun katsoin ensin, että sinulla on avoläppähuilu. Ei tainnut olla? Ei minullakaan ole. En ole koskaan innostunut siitä. On kuulemma kuitenkin ihan hyvä, sanoo yksi soittajakollegani, joka sellaisella soittaa.
  Tuttu biisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan avoläppäinen vaikka kuvakulma vähän siltä näyttää.Luulen mutten tiedä olisiko sillä vaikeampaa soitaa; siis tällaisen untuvikon.
   Olisi pitänyt vielä se jo aiemmin huoltoon. Sen verran parannusta tuli eli ihan kaikki ei ole aina soittajasta kiinni.98 % vain :-).
   Ihastelen Jetro Tullin esitystä tuosta Bachin kappaleesta....siihen kun joskus yltää :-)

   Poista
 2. Minä en ymmärrä huiluista mitään muuta kuin sen, että haluuaisin osata soittaa huilua 😊
  Minun musikaalisuuteni rajoittuu siihen, että kuuntelen sujuvasti, soitin ala-asteella nokkahuilua kahden muun tytön kanssa ja kun 2019 olin ekaa kertaa täällä uuden kotikylän kirkossa "laulamassa" kauneimpia joululauluja, minua pyydettiin kuoroon. Selitykselleni, etten osaa laulaa, sain vastauksen, että kaikki kyllä oppii.. En ole vielä mennyt 😊😊

  VastaaPoista
 3. Minä taasen en osaa laulaa; en sitten yhtään. Tai pikemminkin laulutaito on ruostunut matkan varrella kun ei tule laulettua muualla kuin joskus harvoin syntymäpäivillä ja kirkossa. Silloin se on sellaista hiljaa hyräilyä.
  Välillä kyllä manaan, että pitipäs valita niin vaikea soitin kuin huilu mutta hyvänä päivänä tunnen suurta iloa kun jokin menee oikein ja kuulostaa hyvältä.Nokkahuilusta se suurimmalla osalla lähtee jos lähtee :-)

  VastaaPoista