perjantai 14. huhtikuuta 2023

 15.04.2023

 

Eilen tein pitkästä aikaa itse pizzaa. Siihen johdatti jääkaapissa virunut broilerileikkelepaketti joka uhkasi vanhentua enkä oikein muutakaan siitä osannut kehitellä.Loputkin täytteistä löytyi jääkaapin hyllyiltä.

Kaivoin siinä samalla esiin paljon käyttämäni tomaattikastikeohjeen ja siitä pulpahti mieleen.....Aikoinaan kun aloittelin lounaskahvilatoimintaa siellä ensimmäinen pizzapäivä hipoi katastrofia. Jono luikerteli liki pihalle asti ja uuni ei riittänyt millään kaiken sen paistamiseen mikä olisi ollut tarpeen. Jatkossa sitten pizzan suosioon  osasin varautua ja kyseistä kastikettakin tuli keitettyä sammioittain 😊.

Eilen itse paistamani pizza oli toki ihan hyvää mutta toisaalta sen kerran kun pizzan mieliteko iskee kaupan pakastepizza ajaa kyllä sen tarpeen eikä noutopizzakaan ole yhtään hullumpi vaihtoehto. Joskus on hyvä mennä helpoimman kautta.


2 kommenttia:

  1. Minä en ole pitsaihmisiä. Syön tosi harvoin pitsaa. Yleensä nuo pitsamausteet ja soosi ovat asioita, joista en tykkää. Jos teen itse pitsaa, toiset ovat nimenneet sen Aneemispitsaksi ;D

    VastaaPoista
  2. Kaikki ei tykkää kaikesta ja onneksi yleensä itse valita saa mitä pizzaansa laittaa tai tilaa :-).Aika harvoin tapaa ihmisiä jotka ei tykkää pizzasta eli hauska tutustua sellaiseen :-)

    VastaaPoista