lauantai 8. huhtikuuta 2023

 09.04.2023

 

Meidän kodin lähellä on venesatama ja siellä kahvilaravintola.Kyseistä paikkaa on yrittänyt pyörittää monta yrittäjää, monen maalaisia ja erilaisilla konsepteilla. On myös tehty isoa ja pientä remonttia. Vuoden tai kaksi yritys pyörii ja sitten paikka on taas suljettu. Nyt on taas se hetki, että jotain siellä uusitaan ja paikka saa ilmeisesti uuden omistajan ?

Olen aikoinaan veneillyt  paljon Tampereella niin Näsijärvellä, Pyhäjärvellä ja yhtenä kesänä myös merellä Airiston maisemissa.Joskus oltiin viikkoja jos lomat sen salli ja joskus vain viikonlopun verran.Se mikä olisi ollut veneilijästä mukavaa niin aamulla herätessä saada satamassa kunnon aamukahvit tuoreiden sämpyöiden kera. Viikonloppuisin vaikka jopa  brunssi-tyyppinen kattaus. 

Päivä vietetään kuitenkin vesillä eli silloin ollaan omissa eväissä mutta  sitten kun taas palataan takasin satamaan olisi kiva syödä hyvää ruokaa viinilasin kera. Mahdollisesti vielä kitaratrubaduuri soittamassa 😊.

MUTTA tämäkin satamakahvila on ollut auki pääsääntöisesti  klo 10-18 eli auki pidetään silloin kuin se on yrittäjästä mukavaa ? eikä silloin kun tarvetta olisi. Päivällä veneet on vesillä ja sillä siisti.

Mutta onnea toki toivotan uudelle yritykselle. Koskaan ei voi tietää ......




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti