sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

 24.04.2023

 

Sään vaihtelevuudesta ja petollisuudesta sen verran, että eilen kun lähdimme aamupäivällä ajelemaan Koskeloon oli lämpöasteita Hämeenlinnassa reilusti; taisipa olla jo silloin +15 astetta. 

Matkan varrella lämpötila pikkuhiljaa kylmeni ja perille päästyä mittari näytti + 2 astetta ja Forecankin mukaan tuntuu kuin -1 eli aika kylmältä tuntui. Onneksi ei sentään ihan kesähepeneissä lähdetty liikkeelle.

 


Pihassa lunta vielä paikkapaikoin ihan reilusti.Mutta yllättäen talon vierestä pinnisteli kevätesikoita pintaan.Matkan tarkoitus oli vain hakea raivaussaha huollettavaksi ja samalla tarkistaa tilukset. Talvi ei ollut sen kummempaa tuhoa tehnyt. Tien vieressä oli kaatunut kuusi , joka odottaa nyt polttopuiksi pilkkomista ja sisällä hiiri oli silpunnut talouspaperirullan pesäaineekseen.Suotakoon se sille 😉.

Kotiin kun palattiin oli meidän pihassa  lämpöasteita +18 . Aikamoinen ero !

2 kommenttia:

 1. Kuumakivihieronnassa olen käynyt kerran. Aluksi tuntui tosi hyvältä, mutta sitten alkoi tulla jotenkin huono olo. Tällä hetkellä tosin mikä tahansa hieronta kävisi ;)
  Arttu sai hienon tähystyspaikan!
  Täällä paistoi aamusta aurinko ja oli melko lämmin. Nyt on yht´äkkiä ihan kalseaa. No okei... mittari vielä 13 astetta ;D

  VastaaPoista
 2. Siinä kuumakivihieronnassa tulee vähän sellainen olo että olisi ollut kauan saunassa ja juominen nousi avainsanaksi. Ei pieniä hörppyjä vaan kokonaisia kannullisia. Nesteet kiertoon ja kuonat pois. Minä taasen ajattelin etten enää mene tavalliselle hierojalle kun monet moukaroivat liikaa :-) .Mutta sekin on niin yksilöllistä kuten kaikki muukin kun oma kroppa on kyseessä.
  Arttu sai tosiaankin arvoisensa näkötornin :-).

  VastaaPoista