keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

 

 12.04.2023

Meillä nuhjataan paljon sohvalla. Katsotaan telkkaria, luetaan tietsikkaa, syödä napostellaan ja minä myös kudon sohvalla vaikka parempiakin paikkoja olisi huushollissa tarjolla.Sohvan nurkassa on vain niin kotoisaa.Arttu on myös yksi sohvanvaltaajista ja sen lempipaikka/nukkumapaikka on sohvan selkänojalla josta se näkee moneen suuntaan niin ulos kuin sisälle ja on siten aina kartalla mitä milloinkin tapahtuu.

Artun asuttamat selkänojapussit on mennyt jo riekaleiksi ja olen joutunut sullomaan ne pukupusseihin mutta mitäpä sillä väliä mitä tyynyjen sisuksissa piilee.

Sohvat on siis kovassa käytössä ja siksi päällisiä pitää aika ajoin pyykätä. Olen ollut tosi tyytyväinen Ikean Ektorp- sohviin joita meillä on kahden ja kolmen istuttavat.Kummankin päälliset olen pessyt jo monta kertaa ja täksi talveksi vaihdoin jopa ihan kokonaan uuden väriset.Nyt kevään tullen innostuin vaihtamaan vihreät päälliset takaisin vaaleisiin ja totesin että näillä vielä mennään.....vaikka




Niin kauan kuin kissa kutsuu henkilökuntaansa paikalle raapimalla sohvan päätyä on parasta vain tyytyä siihen että se myös näkyy 😊.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti