tiistai 11. huhtikuuta 2023


 12.4.2023

 

Arttu jos kuka nauttii kevään tulosta täysin tassuin 😻. Ollaan muutamana aurinkoisena päivänä istuttu sen kanssa pihakeinussa ja on ihanaa seurata kun kissa hymyilee. Oikeasti. Sitä ei pysty vangitsemaan kuvaan eikä sellaista hetkeä voi edes pilata  kuvaamalla.

Mutta sen mielestä on NIIN mukavaa kun joku on sen kanssa pihalla tutkimassa sulaneita paikkoja ja keinu on muutenkin  ollut yksi sen mielipaikkoja jossa voi venytellä koko kissan mitalla ja samalla vähän raapiakin puista pintaa. Ja jos mamma malttaa istua vielä kaverina.  Ihan parasta.

 


Tässä se istuu mielipaikallaan kallion nyppylällä ja tarkkailee maailman menoa.

 


Ja tarkkana pitää olla.....jossain rapisee ....myyrä ?

3 kommenttia:

  1. Arttu varmasti nauttii keväästä ja auringosta ihan niin sinäkin 😊
    Ja voin uskoa miten Arttu hymyilee; naapurin/ystävän koira Mollis hymyilee aina kun näkee meidät: ensin vähän ujosti mutta sitten koko olemuksellaan. Syynä on varmasti se, että se tietää saavansa herkkuja, meillä on niitä aina autossa ja kotona ja niiden lisäksi kunnon rapsutukset,iso koira kun on. Vähän hassu ja höpsö, mutta niin kultainen ja ihana ❤️

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne eläimet on välillä tosi ilmeikkeitä. Arttukin on joskus kuin kissa Karvinen eli mököttää kun kaikki ei ole ihan mielen mukaisesti :-). Herkkuvarastoa kannattaa ylläpitää; myös naapurin koiralle :-).

    VastaaPoista
  3. Kissalla on paljon ilmeitä, jos pääsee tarkkailemaan usein kissaa läheltä. Ihan varmasti hymyilee :)

    VastaaPoista