perjantai 16. helmikuuta 2024

 17.02.2024

 

Vaatehuoneen siivous jäi siis siihen vaiheeseen , että itse vaatteet jäi läpikäymättä. Ja "takkitanko" on kyllä aikamoinen 😀. Kahden ihmisen takit joista minun suunnilleen  80 % 😜.



 

No mutta kun mietitään Suomen säitä niin tarvitaan monenlaista ulkoilutakkia niin pakkaskeleihin untuvaa kuin kevään ja syksyn tullen kevyempää. Tarvitaan joskus harvoin poplaria, villakangastakkia ja sadetakkia. Niin ja kai sitä on välillä kiva vaihtaa ihan vain omaksi iloksi kauppatakkia, reissutakkia ja mitä näitä onkaan 😂.

Yhtään takkia en siis saanut pois tuosta joukosta mutta tulipahan käytyä läpi mitä siellä roikkuu ja jos nyt uuden takin tarve muka iskee niin jostain noista  pitää sen takia sitten luopua. Samanlaisia henkareita on justiinsa se määrä mikä on; edes siitä pidän kiinni !

2 kommenttia:

  1. Ei sitä koskaan tiedä milloin tarvii mitäkin ja etenkin sitä, joka tuli just heitettyä pois! Raahasin kerran meidän vaatekaapin sisuksen ulos tuulettumaan ja kas mikä huomio: miehellä onkin ihan jäätävä määrä kauluspaitoja, vaikka ei käytä niitä juuri koskaan ;D Luulin, että minulla on paljon vaatteita.

    VastaaPoista
  2. Ihan vasta äskettäin sain vietyä pois Karin kaulaspaidat (luvan kanssa ) joita oli kertynyt vuosien saatossa hurja määrä ja jätin vain pari valkoista juhlia varten. Krakat oli pakko säästää kun niissä on niin kauniita kuoseja. Voisi tuunata niistä jotain ? :-).

    VastaaPoista