maanantai 12. helmikuuta 2024

 13.02.2024

 

Tuota matkamuistelua voisi jatkaa loputtomiin , mutta sitä joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään 😂. Pitäisi kai perustaa vielä oma matkamuistelublogi ? 

Mutta siis tähän päivään ja villasukkiin....En ole pitkään aikaan ostanut Nalle lankaa ja se tuntui aluksi vähän ohuelta hyppysiin mutta kun alkuun pääsi niin äkkiä sain pienet sukat tehtyä. Numeroa 30.



Ovat kyllä ihan samankokoiset vaikka etumainen sukka näyttää paljon suuremmalta kuvakulmasta johtuen . Ja kun tarjouksessa oli kaksi kerää kympillä niin saan tehtyä vielä itsellekin tuollaiset iloisen väriset raitasukat. Kätevää raitalankaa.

Ajauduin äsken vahingossa sellaiseen osioon jossa voi valita blogin tunnistekuvan. En ole saanut aiemmin sitä aikaiseksi ja piti hetken haeskella lapsuuden kuvia ja totesin ettei juurikaan sellaisia ollut jossa olisin ollut yksin joten kuvaksi valikoitui tuollainen vähän "kierosilmäinen" pikkutyttö 😁. Ehkä ajan kanssa keksin jotain vähän sievempää....

4 kommenttia:

  1. Aurinkoiset sukat! Raidallisen neulominen tuntuu aina nopealta. Minulla on pitkällisen Nalleneulomisen jälkeen 7-lanka ja sukat. Se tuntuu ihan kamalan paksulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta on, että sormissa on yllättävän herkkä lankatuntuma ja samoin puikoissa. Mutta yllättävän äkkiä sitä sitten taas tottuu muutokseen.Kevättä kohti voisi muutenkin ohuempi lanka olla paikallaan :-). Ja aurinkoiset sukat on kai jo osa kevään odotusta.

      Poista
  2. Ihanan väriset sukat!
    Ja kauniisti sait raidat kohdalleen - minä juuri manasin yhden raitalangan kanssa kun en saanutkaan raitoja kohdalleen. Ja päätin, että en enää ikinä itse osta yhtään valmiiksi raidoitettua lankaa 😂
    Ja sukkapuikotkin piti päästää jo kesälomalle, näin etuajassa, mutta peruin niiltä loman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat meni kyllä kohdilleen ihan moukan tuurilla ja vähän kyllä ihmettelin tehdessä että miten on mahdollista että kun yhden sukan lopetin ja aloitin toista niin samat värit jatkui juuri oikein. Ei oikein uponnut naisen logikkaan :-) mutta hyvä niin. Ja kun vertaan tuota valmiiksi tehtyä raitalankaan niihin sukkiin jotka itse raidoitin niin paljon paljon helpommin ja nopeammin tuli valmiiksi eikä tarvinnut päätellä loputtomasti langanpätkiä.

      Poista