tiistai 20. helmikuuta 2024

 21.02.2024


Olen kranssi-ihminen. Meillä on ulko-ovessa aika useinkin vaihtuva kranssi. Vuodenaikojen ja fiilisten mukaan se vaihtuu ; milloin osto sellainen ja milloin taas itse kyhäämä tai lahjaksi saatu.



             

                                                                  

 Sama pätee Touhulassa jossa joka liiterin ja vajan ovessa killuu jonkinlainen kranssi. Yhteen sellaiseen oli kerran  lintu oli väsännyt pesän. Hyvin keksitty paikka.


Ja  sisällä tietysti myös 



 Ja toki myös saunalla 

 

                          

 Pyöreä muoto on niin mukava 😊.

4 kommenttia:

  1. ,upeita kransseja kaikki , tuo saunakranssi erikoinen ,sulonen saunakiuluineen ja kauhoineen. (ihanat ikkunaruudut 🧡)
    Minä yhenlainen "kranssi-rohmu",Tahtoo vaan ovet loppua kesken...😀.
    Kiitos, tänne on vilkaistava joka aamu ☕🥐.

    t.Liisa 👵

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :-).
      Jos Sinä luet aamukahvia juodessa niin minä vastaavasti kirjoitan aamukahvin ääressä.Muuten pyrin pitämään sormet irti tietsikasta ja näistäkin jutuista päivän aikana kun tämä on sellainen aikamoinen aikavaras. Ei ole kohta mistä kirjoittaa jos istuu koneella koko päivän :-).
      Nuo kuvasta olleet ovat oikeastaan vain "vuoren eli kranssien huippu" :-) eli sellaisia joita olin joskus kuvannut tai ylipäätään löysin kuvien joukosta.

      Poista
  2. Ihania kransseja kaikki, voisin ottaa meille jokaisen.
    Meillä on vain yksi pieni, puinen ja arvaat varmaan ketkä/mitkä siinä istuu? Niitä oli alunperin kaksi samanlaista, mutta annoin toisen pois.
    Jouluksi vaihdan toisen kranssin; niiden kanssa vähän valinnan vaikeutta, hassu kun olen: yksi on mummulta saatu, yksi on Pojan päiväkodissa tekemä - molemmat yli 30 vuotta vanhoja 😊 Ja sitten on se kelottuneelle laudalle tehty tonttukoriste, jossa on mun lempijoululaulustani, Tontusta, pätkä.
    Mitään niistä ei voi ulos laittaa, kun meillä ei ole varsinaista katosta oven päällä, mutta menevät tuossa verannan ovessa hyvin.
    TOSIN. Meillä kun on makuuhuoneeseen kummallakin oma ovi, niin meillä on oviin laitettu kävelykepit koristeiksi - Mursulla ukkinsa vanha kävelykeppi ja minulla neuleystäviltä lahjaksi saatu kävelykeppi, joka on päällystetty virkkaamalla ja virkatuilla pöllöillä 🦉🦉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa luxusta, että kummallakin oma ovi makkarissa :-). Ei tule yhteentörmäyksiä jos kumpikin yöllä hiippailee.
      Tuo joulukranssi valinta tulee vuosi vuodelta vaikeammaksi :-) kun on niin monta kaunista, hauskaa tai muistoja herättävää.
      Minulla on ihan liikaa kaikkea tuota sisustustavaraa, mutta toisaalta tykkään vaihdella juttuja ja annas olla kun pääsiäinen tulee.....jo on tipuja poikineen :-).
      Biltemassa kun poikettiin niin vastaan tuli keltainen lasinen kukkorasia hintaan 1,50 e !! ja kuin tehty suklaamunille :-). Kari tosin totesi että eikös tuollaisia jo ole aika monta kotona mutta totesin ettei justiinsa ihan samanlaista :-).

      Poista