lauantai 10. helmikuuta 2024

 

 11.02.2024

 

Kaivoin kuvien kätköistä kerran Turkkissa ottamani kuvan kun yhdessä basaarissa oli kyseinen mainos 😂. En enää muista mitä kaupassa muuten myytiin.

 


 

 Eli suomalaisten ämpärihulluus on tiedostettua myös maailmalla. Tämä tuli mieleen kun mentiin eilen  K-supermarkettiin ja ovessa vastaan tuli onnellisen näköisiä ihmisiä ämpäri käsissään.

Kaupassa oli siis tarjous jossa ämpäriin sai poimia appelsiineja, greippejä, sitruunoita ja omenoita niin paljon kun sai mahtumaan 5 euron hintaan. Ja ämpäri kaupan päälle  😀.Tartuin tilaisuuteen sillä ämpäritkin oli houkuttelevan keltaisia 💛. Siis oikea vitamiinipommi. Ja eikös ämpäreitä aina tarvii  !



 

3 kommenttia:

  1. Ilman muuta ja ämpärin voi sitten reisussakin ottaa vaikka käsimatkatavaraksi lentokoneeseen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sartsa - tuon vinkin otan talteen 👍
      Itse yritän kulkea mahdollisimman pienin käsimatkatavaroin, 3 h matkalla ei paljon tarvi ja kun se matkalaukullinen tuliaisia on kuitenkin aina vietävä 😉
      Ja sitten on ne joilla on matkalaukun kokoinen laukku käsimatkatavarana, ei niitä ainakaan viimeksi mitenkään kontrolloitu....

      Poista
  2. Pakko laittaa yhteiskommenttia kun tämä kommenttiosio ei taaskaan toimi vaikka sain sen aiemmin korjattua . Silloin kiitos Pöllön.
    Hauskalta näyttäsi ämpärit lentokoneessa ylähyllyllä rivissä ja olisi sitten hieno kun olisi oikein turkkilainen ämpäri marjametsässä :-))).Ja ihmisillä on tosiaankin tapana ottaa koneeseen ihan hulvattomia pakaaseja varsinkin nyt kun kaikesta velotetaan erikseen ja moni yrittää selvitä pelkillä käsimatkatavaroilla.Ja sitten runtataan niitä kaikin voimin jotta saadaan mahtumaan kaikki. Ja nyt Finnair alkaa punnita (tosin kai vapaaehtoisesti) myös matkustajat :-).
    Olen lentänyt myös siihen aikaan kun tavaraa sai olla lähes kuinka paljon vain ilman lisäkustannuksia ja kumma kyllä tupakoidakin sai ja koneen takarivit oli varattu tupakoiville.Ja joillakin seuramatkoilla oli ilmainen alkoholijuomatarjoilu !!! ja sen sitten arvaa mitä siitä seurasi. Nyt kaikki tarjottava maksaa mansikoita ja ehkä hyvä niin :-).

    VastaaPoista