torstai 22. helmikuuta 2024

 23.02.2024

 

Makuaisti on aika merkillinen juttu. Sehän on niin tiiviisti yhteydessä hajuaistiin. Sen huomasin hyvin eilen kun avasin joululahjakorissa olleen  ruusun terälehtihillon.

 


 Kun purkin avasin  se tuoksui miedosti ruusulle, mutta ei yhtään sellaiselta hajuvesimaiselta ja vaikka hillon maku on mieto tulee "ruusun maku" hienosti esiin. Ja viipyilevä maku jää pidemmäksikin aikaa  kuten viinin maistelijat varmaan sanoisivat.

Kukapa nyt olisi ruusun terälehtiä varsinaisesti syönyt 😊mutta juuri  tältä niiden toivoisi maistuvan.

Meillä maistelu tapahtui arkisesti maustamattoman jogurtin kanssa , mutta ehkä tuollainen luxustuote vaatisi vähän arvokkaampaa alustaa. Kaikkea sitä keksitäänkin; hieno tuote 👍. Kiitos naapuri 💖.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti