23.02.2024
Makuaisti on aika merkillinen juttu. Sehän on niin tiiviisti yhteydessä hajuaistiin. Sen huomasin hyvin eilen kun avasin joululahjakorissa olleen ruusun terälehtihillon.
Kun purkin avasin se tuoksui miedosti ruusulle, mutta ei yhtään sellaiselta hajuvesimaiselta ja vaikka hillon maku on mieto tulee "ruusun maku" hienosti esiin. Ja viipyilevä maku jää pidemmäksikin aikaa kuten viinin maistelijat varmaan sanoisivat.
Kukapa nyt olisi ruusun terälehtiä varsinaisesti syönyt 😊mutta juuri tältä niiden toivoisi maistuvan.
Meillä maistelu tapahtui arkisesti maustamattoman jogurtin kanssa , mutta ehkä tuollainen luxustuote vaatisi vähän arvokkaampaa alustaa. Kaikkea sitä keksitäänkin; hieno tuote 👍. Kiitos naapuri 💖.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti