torstai 15. helmikuuta 2024

 16.02.2024

 

Oikea piikki lihassa ja varsinainen murheenkryyni on meillä vaatehuone/varasto. Se on mitä ilmeisimmin liian iso sillä sinne tulee tungettua ja heitettyä monenlaista tavaraa sillä ajatuksella, että sitten kohta.....

Totesimme yhdessä, että se on kertakaikkiaan tyhjennettävä ensin ihan kokonaan ja katsottava mitä se on ajan kanssa syönyt. Työ on vain sellainen , että sitä mielellään siirtää ja siirtää, mutta eilen se sitten tapahtui.

Syviä hyllyjä joihin mahtuu tavaraa kahteen varviin on katosta lattiaan kahta puolin joten tavaraa tosiaankin mahtuu.

Olin niin reipas tällä kertaa , että pakkasin pois lähes kaikki pöytäliinat ja verhot joita oli siunaantunut käsittämätön määrä. Kauniita kyllä mutta toivottavasti joku muu saa niistä iloa omassa kodissaan. Pöytäliinoistakin säästin vain ne itselle mieluisimmat. Toki olkapäällä istui "pieni piru" joka oli sitä mieltä, että niistäkin voisi tehdä vaikka jos mitä, mutta sen saa tehdä sitten se joku jos kierrätyskeskuksesta niitä itselleen poimii.

Huomasin myös miten paljon meillä on kauniita pyyheliinoja joita pitää ottaa käyttöön eikä pyörittää niitä samoja eli niitä jotka siinä etummaisina ovat aina tarjolla.

Varsinainen vaatetanko-osio ja alla olevat elfat on vielä käytävä läpi mutta sitten voikin olla tyytyväinen itseensä. Hei me tehtiin se !

 Ja tiedän tiedän, että järjestys pysyy vain järjestelemällä 😁 ja toki ilo oli katsella siistiä tilaa....edes hetken 😉.




3 kommenttia:

  1. Me kun Mursun kanssa muutettiin aikanaan ensin kaksioon ja sitten kolmioon, molemmissa oli vaatehuone ja ne oli vihoviimeisiä. Asunnot oli vuokra-asuntoja ja kun sitten etsittiin sitä omaa, niin yksi vaatimus oli "ei vaatehuonetta".
    Vaatehuoneeseen on niin helppo heittää tavaraa ovesta sisään ajatuksella "no mä laitan tän paikalleen sitten kun...". Ja sitten kun et enää pääse ovesta sisään hakemaan tai viemään vaatteita, niin on pakko tyhjentää se kokonaan ja käydä läpi kaikki. Järjestys säilyy ehkä - puoli vuotta?
    Eihän ne vaatekaapitkaan hirveän hyvin järjestyksessä pysyneet, mutta ainakin eri tavaroille oli omat kaappinsa - kuten esim. se, että mun melonta- & retkeilytarvikkeet oli omassa kaapissaan, liinavaatteet omassaan, takit, pipot yms. vaihteli paikkaa kaapin ja eteisen välillä vuodenajan mukaan. Muuten oli kummankin vaatteille omat kaappinsa ja niitä järjestelin tasaisin väliajoin.
    Nyt kun säilytystilaa on vähän (=ei juuri lainkaan), tavarat ON pidettävä järjestyksessä ja oikeasti on mietittävä mitä tarvitaan ja mitä ei. Risat kaatikselle/roskiin, ehjät kierrätykseen.
    Kierrätyskeskuksessa on vaan yksi vika: sinne pitäisi vaan aina nopeasti viedä tavaraa, mutta me samalla kierretään katsomassa mitä siellä on ja lähes aina sieltä tarttuu jotain mukaan 😎😂

    VastaaPoista
  2. Kierrätyskeskuksessa ehkä tärkein sääntö on kuitenkin ettei sorru tavaraan jonka on sinne itse vieyt :-))).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vielä puuttuisikin, että toisi omat tavaransa takaisin 😂😂

      Poista