torstai 12. lokakuuta 2023

 13.10.2023

 

Kun luen toisten blogikirjoituksia on aluksi kiva tutustua  kirjoittajaan profiilitekstin kautta. Minkälainen ihminen ja mitkä ovat kiinnostuksen kohteet, asuinpaikka ja ikä jne.

Itse en ole profiiliani saanut muokattua. En yksinkertaisesti tiedä mitä siihen laittaisin. Tuntuu , että häsään sitä ja tätä eikä tarinoilla ole sen kummempaa punaista lankaa. No toisaalta päiväkirjahan saa olla ihan mitä sattuu 😊.

Ja siitä sitten tulee mieleen, etten ole erityisen hyvä missään tai en ehkäpä pysty keskittymään vain tiettyihin asioihin ja tekemisiin. Vai enkö tunne itseäni tarpeeksi jotta voisin muutamalla sanalla kertoa kuka ja mitä oikein olen ? Siinäpä kysymystä kerrakseen.



Kuva ois kuitenkin kiva 😂.

4 kommenttia:

  1. Höpsis Terhi!
    Ei kaikkien välttämättä tarvitse itsestään sen kummemmin taustoja kertoa, jos ei tahdo tai tuntuu siltä, että ei löydä sopivia sanoja.
    Minä hyppäsin "kelkkaasi" tässä vastikään, kevään-kesän aikana ja luulen ainakin oppineeni sinusta sen, että soitat huilua; poikkihuilua? (Taito jonka minäkin haluaisin osata) Osaat ommella, neuloa, vasara ja maalisutikin pysyy kädessä. Ruuanlaitto ja puutarhahommat sujuu myöskin ja Arttu-kissa on silmäteräsi 💕

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos kannustuksestasi !
    On justiinsa niinkuin sanoit, että kirjoittaa vain sen minkä hyväksi katsoo.Hämmästelin kuitenkin itsekseni sitä etten oikein tiedä minkälainen olen :-). Ehkä sekin vielä tässä matkan varrella kirkastuu....
    Poikkihuilua soitan ja se jos mikä on ollut koukuttavaa.Välillä ärsyttävän vaikeaa ja sitten taas tulee sellainen oppimisen aalto joka kannattelee eteenpäin. Opettaja on oltava ei sitä mielestäni you tuben kautta opita joskin sieltä usein kuultelen harjoittelemaani kappaletta niin pääsen paremmin rytmistä jyvälle.
    KOSKAAN ei ole myöhäistä aloittaa ! Aina voi vuokrata haluamansa soittimen ja kun kokeilee niin sitten tietää onko se se oma juttu.Minulla on parhaillaan myös klarinetti työn alla :-).

    VastaaPoista
  3. Olen ymmärtänyt, että poikkihuilu ja puhaltimet yleensäkin ovat vaikeita soittimia - toki kun "ideasta" saa kiinni, niin oppii kyllä. Saxofoni on toinen mitä ihailen.
    Osaan soittaa vain kaikkien vihaamaa nokkahuilua 😄😄

    Saxofonista on muisto viimeisimmän työpaikkani alkuajoilta, ajoilta jolloin työnantaja vielä järjesti meille kesäjuhlia. Yksissä juhlissa oli soittamassa joku... no, joku tyyliin Kauppakorkeakoulun puhallinorkesteri tai vastaava. Loistava orkesteri kuitenkin, ja nuoria komeita poikia. Kuuntelin heitä ystäväni kanssa ja iskin silmäni nuoreen komeaan ja taitavaan SAXOFONISTIIN 😉😄 ja kun he lopettivat soittamisen taputin ja taputin ja taputin. Yhtäkkiä huomasin, että käteni ovat aivan veressä!
    Meni hetki, ennen kuin tajusin mistä oli kyse: mulla oli sormessa A-nopilta saamani isokivinen sormus, joka oli taputtaessa hangannut viereisen sormen verille 😂🤦‍♀️

    VastaaPoista
  4. Kun kerran osaat nokkahuilun ja mahdollisesti myös nuotit niin mikään ei ole mahdotonta. Usko pois.
    Musiikki menee joskus suoraan ihon alle , mutta Sinulla saxofoni ja varsinkin sen soittaja meni konkreettisesti iholle :-).

    VastaaPoista