perjantai 27. lokakuuta 2023

28.10.2023

 

Istuin uimahallin saunassa kun koulutyttöjä tuli pesutilaan ja olivat menossa uimaan. Saunan ikkunasta seurasin miten joukossa oli myös burkiniin pukeutunut tyttö.Muut peseytyivät ennen uima-asun pukemista, mutta tämä burkini-asuinen ei (tietenkään) koska ei voi näyttäytyä ilman vaatetusta  muiden edessä. Hän ei siis edes suihkutellut vaatteineen vaan odotteli rauhassa kun muut on valmiit ja meni niine hyvineen muiden mukana uimaan. 

 


"Burkini on uimapuku, joka peittää koko vartalon lukuun ottamatta kasvoja, käsiä ja jalkoja ".

En ollut aiemmin tuollaiseen tilanteeseen törmännyt uimahallissa jossa nyt kuitenkin korostetaan sitä , että peseytyminen ennen altaaseen menoa on välttämätöntä. Tässä kohtaa kävi lähinnä nuorta tyttöä sääliksi kun hän erottui joukosta niin selvästi. Ei ole taatusti helppoa olla erilaisesta kulttuurista ja yrittää sopeutua kaikkiin sääntöihin joihin törmää.

Tuosta tuli vielä mieleen, kun menin Espanjassa ensimmäistä kertaa uimahalliin niin mukana olisi pitänyt olla oma lukko vaatekaappiin jota ei minulla tietysti ollut mukana.Suurin osa uimareista vei reppunsa ja vaatteensa altaiden reunalle ja niin sitten minäkin. Ja ennenkuin pääsin edes altaaseen uimavalvoja näytti, että pitää olla uimalakki ja kun sitä ei ollut ensimmäisellä keraalla niin antoi sellaisen minulle.Seuraavat kerrat sitten jo menivätkin ihan sujuvasti 😊.



Hupaisaa ja herkullista Halloweenia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti