sunnuntai 22. lokakuuta 2023

 23.10.2023

 

Kotisohvalta on aina niin helppo arvostella kaikkea ja siksipä sitä nyt teenkin liittyen viikonlopun reissuun. 

Maistoimme nimittäin eilen sitä kurpitsamakkaraa ja oli oikein hyvä maukas tuote. Ihmettelimme jo siellä kurpitsatapahtumassa , että sitä alettiin grillata paikan päällä vasta illan suussa. Eiköhän tuollaisessa tapahtumassa makkaraa kuluisi jo päiväsaikaan kun väkeä on paljon paikalla ?? Olisi varmasti tehnyt enemmän tiliä sillä kuin ( ihmeen  kalliiden) kurpitsojen  kautta. Kun aika harva muutenkaan viitsii raahata sellaista isoa pötikkää kainalossaan kotiin vietäväksi. Kuitenkin kiva tapahtuma kaikella kunnioituksella.

Hotelli Rock oli suorastaan paluu 60- tai 70 luvulle.Ja vanhakin voi olla kaunista, mutta epäsiisteys ei kiehdo ketään. Likaiset lattiamatot käytävissä pistävät silmään jo mennessä ja jos suihkussa on sellainen muovinen suihkupää jota ei voi edes laskea antiikiksi niin pienelläkin vaivalla olisi saanut huonetta vähän stailattua...paljon ei uusi suihkupää olisi maksanut jos se olisi vaihtanut.Televisio ei toiminut ja vaikkei me sitä tarvittukaan niin.....suihkusaippua loppu....pieniä juttuja , mutta kun yrittäjä oli ilmeiseti aika tuore tapaus niin luulisi panostavan tuollaisiin pieniin juttuihin jos suurempiin ei olisi varaa.Tsemppiä tarvitaan.

No hyvin nukuttiin sehän oli se pääjuttu.Aamiaista ei ollut joten sitä ei tarvitse edes arvostella 😂.

Ja Arttu oli pärjännyt hyvin meidän reissun ajan. Sille oli katettu "seisova pöytä" eli tuollainen kissan ruokaympyrä 😹.




2 kommenttia:

  1. Voi harmitus noita epäkohtia hotellissa. Eikä niiden korjaaminen tosiaan olisi edes rahakysymys. Melkoista välinpitämättömyyttä. Varmaan annoitte palautetta että tuore yrittäjä osaa korjata asiat.
    Samoin kurpitsajuhlien järjestelyistä olisi varmaan hyvä antaa palautetta vai oliko tuo toiminta nyt sitten rahasta kiinni heh.
    Artulla ainakin oli upeat tarjoilut, vau. T. Ella

    VastaaPoista
  2. Palautetta annettiin.Ihan hyvässä hengessä.Kritiikki on mielestäni paikallaan silloin kun se on asiallista.Arttu oli syönyt melkein kaikki lautaset tyhjiksi.Ei ollut varma milloin palataan niin yhdessä oli vähän vielä jäljellä 😻☺️.

    VastaaPoista