tiistai 25. heinäkuuta 2023

 25.07.2023

 

 

Touhulan ulkotiskipaikkaan kokeilin tehdä jo aiemmin vähän niinkuin koeluontoisesti verhoista näkösuojaa.Joku vuosi sitten.Vai liekö ollut viime kesänä ? Tavoitteena piilottaa tiskivälineitä ja kattiloita sun muuta sekä katseilta että sateelta.Silloin otin käyttöön vanhan suihkuverhon ja ajattelin , että se olisi hyvä materiaali kun kestää hyvin kosteutta. Ja näin toki olikin. Mutta minua on haitannut siinä se, että se erottuu liikaa ja tänään päätin sitten uusia sen vähän hillitympään tyyliin.




Uuden verhon tein kaapista löytämästäni aika napakasta kankaasta. Se nyt sitten kestää taas sen minkä kestää, mutta ainakin sain vähemmän huomiota herättävän viritelmän aikaan.

 


 

Ihanat krassit kukkii taas täysillä 💛

4 kommenttia:

  1. Testailemalla löytyy parhaat valinnat, ruskea on hyvä.
    Tuo etanajuttu oli iljettävä ! T. Sartsa

    VastaaPoista
  2. Aa, nuo ovat krasseja 😂 Me kylvettiin Pojan kanssa sekalainen satsi kesäkukkien siemeniä Mummin muistoksi perustettuun kukkapenkkiin - joka kesä erilaiset kukat - eikä meillä ollut hajuakaan mitä kaikkea siihen tuli. Siinä on kukkinut milloin mitäkin, pientä ja nyt viimeisimmäksi nuo: krassit. Kiitos Terhi 👏

    VastaaPoista
  3. Vinkiksi vielä.Krassien siemenet kannattaa poimia jos sattuu paikalle silloin kun kukat on jo kukkineet. Siemenet on sellaisia isoja molluskoja.Tuo krassipuska kukkii "vanhoilla" siemenillä ties jo kuinka monetta vuotta.Ja aina vain siementen määrä kasvaa. Takuuvarma kukkija ainakin minulla.

    VastaaPoista