perjantai 14. heinäkuuta 2023

 15.07.2023

 

Sen verran pitää vanhuus-asioista jatkaa että Äidillä oli tapaturmavakuutus. Viime elokuussa hän kaatui/liukastui /tippui sängystä hoitokodissa jossa oli intervallijaksolla. Siihen asti hän käveli kunnon kävelylenkkejä ja pärjäsi kotona kotihoidon avustuksella.Muistisairaus oli se ainut riesa.

No ambulassilla vietiin sairaalaan ja todettiin monta murtumaa. Hoitona 7 viikon vuodelepo.Rollaattorilla kotiin ja kuten arvata saattaa parin kuukauden vuodelepo vie voimat nuoremmaltakin eli siitä sitten alamäki alkoi; kaikin tavoin.

Tarinassa on "hupaisaa" se, että tapaturmavakuutus johon sisältyy mm. murtumavakuutus ei korvannut tuosta tapaturmasta kuin menon ambulassilla ja ensiavussa vietetyn päivän maksut. Vakuutusyhtiö vaati luettavakseen 30 sivua sairaskertomuksia osastojaksolta ja "niihin tutustumisen" jälkeen totesi , että sairaalassa olosta ei korvauksia ei makseta.Ikä ja mm. muistisairaus huomioiden.

Ai kuinka kiukuttaa 😡. Koko vakuutusyhtiön prosessi vei lähemmäs vuoden; tapaturma sattui viime elokuussa ja lopputulos tämä. Eikä nyt niin suurista summista edes puhuta vaikka totuuden nimessä tapaturmasta jäi pysyvä haitta ( hyvin kävelevästä rollaattorilla köpettelevä) ,mutta tavoitteena oli vain saada korvatuksi kulut jotka kaatuminen aiheutti.Periaattellinen asia !

Selvääkin selvempää on, että tuollaisella tapaturmavakuutuksella ei tee enää yhtikäs mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti