tiistai 4. heinäkuuta 2023

 05.07.2023

 

Jämsän tarvikekeskuksessa on tavaraa joka lähtöön: remonttiin, autoiluun, veneilyyn, puutarhaan, sisustukseen ja ties mihin kaikkeen eli jos siellä ei ole niin sitä ei tarvita 😉.

Yllättävää oli, että käytävien keskeltä löytyi kahvila joka oli "vuorattu" vanhoilla radioilla.

 




 

 Kahvia ei nyt sillä hetkellä tehnyt mieli mutta hienoja radioita oli toki kiva katsella (ja kuvata).

Koskeloon ei tule koskaan ostettua jäätelöä koska kauppamatka on niin pitkä ja se sulaisi ilman muuta  matkalla. Joskus toki syödään tötteröt ajellessa kotiinpäin.

Jäätelön tekeminen itse on ihan helppoa mutta eipä sitä ole tullut täällä harrastettua.Kari halusi ostaa kaupasta raejuustoa jota vähän ihmettelin (kun se ei ole mitenkään hänen suosikkijuttujaan) ja syykin selvisi myöhemmin  eli siitä tehtiinkin jäätelöä. Niitä youtube -juttuja taas 😊.


 


Eli raejuusto mikserillä sekaisin kunnes on sileää ja mukaan marjat (laitoin mansikoita) ja jotain makeutta tietysti . Sattui olemaan greippihilloa . Ohjeessa oli tekstuurin vuoksi lisätty digestive-keksin muruja ja niitä sitten laitoin kolme murusteltuna sekaan. Muutama tunti pakkasessa ja....

 


 

Kahvin kanssa maistui oikein hyvälle. Jos uudelleen tulee tehtyä jätän keksimurut pois mutta muuten suorastaan terveellinen vaihtoehto ja tosi helppo ja nopea valmistaa.Kaikkea ne keksii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti