maanantai 3. heinäkuuta 2023

 04.07.2023

 

Meitä kaikkein lähimpänä oleva kauppa on pieni kyläkauppa. Vaatimaton valikoima ja kalliit hinnat. Se on ihan ymmärrettävää ja odotettavaakin.

 Mutta meistä tosi outoa on surkeaakin surkeampi asiakaspalvelu tai sitä ei siis ole lainkaan. Ei tervehditä mennessä ei tullessa ja kun menee kassalle niin kassaneiti puuhaa jotain ihan omiaan eikä edes katsettaan nosta.Ja jos näin olisi kerran niin sen ymmärtäisi  , mutta sama toistuu kerrasta toiseen ja jopa vuodesta toiseen vaikka kauppiaskin on jo vaihtunut ainakin kertaalleen ja kassalla istuu usein eri henkilö, mutta fiilis on aina sama. Jopa vähän kiusallista käydä siellä kun tuntuu , että on ihan väärässä paikassa väärään aikaan.Risuja saa mutta ei ruusuja.



Sää kylmeni kerrasta ja sadettakin tulee kuuroina tämän tästä. Se laittoi meidät tarttumaan puun kaatoon tai paremminkin pilkkomaan ja korjaamaan pois tielle talvella kaatuneen suuren kuusen.

Halkomakone oli jymähtänyt talven aikana ja nähtäväksi jää saako korjaaja Kari sitä vielä kuntoon. Mikään laite ei tykkää liiterissä vietetystä ajasta ja milloin mikäkin ruostuu tai jumittuu.

 


Arttu se seuraa aina tarkkana mitä pihalla milloinkin puuhataan 😻.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti