maanantai 24. heinäkuuta 2023

 25.07.2023

 

Näin eilen ensimmäisen kerran tuollaisen keräysastian kun kävelin kaupungilta kotiin. Etanaroskis.

 


 

Vähän järkytyin kyljessä olevasta ohjeesta jossa neuvottiin leikkaamaan etanan pää saksilla kahtia. pitkittäin.Herranjestas sentään. Kuka nyt sellaista pystyy tekemään 😲.

Enkä pystynyt edes kurkistamaan tuohon pönttöön oliko siellä kuinka paljon kerättyä tavaraa.

2 kommenttia:

  1. No hyi olkoon, en tosiaankaan ryhtyisi leikkelemään etanoita tai mitään muitakaan elukoita.
    Minä joka nostelen kastemadot asfaltilta nurmikolle, etteivät jää auton tai kengän alle... Tai perhosten toukat autotieltä tien sivuun :)
    Siskon pojalle pari vuotta sitten lähetin videon, jossa keskeltä autotietä nostin ison karvaisen perhosen toukan tien sivuun ja siinä samalla juttelin sille toukalle, ettei tuolla tavalla saa keskellä tietä olla, jää vielä auton alle, onneksi osuttiin kohdalle ja Mursu ajoi tien sivuun, että pääsin pelastamaan. Sisko oli nauranut katketakseen videota katsoessaan ja joutunut tovin keräilemään itseään, että sai käännettyä puheeni englanniksi pienelle Ötökkätutkijalle. Joka oli aivan haltioissaan 💓
    Kotilot kyllä hävitän pihalta; lasiseen suolapurkkiin tipautan ne, sinne ne menehtyvät aika nopeasti.
    Jopa hämähäkit, joita inhoan sydämeni pohjasta, saavat nykyään olla rauhassa.

    VastaaPoista
  2. Samalla tavalla elelen. Tapan vain hyttysiä maltillisesti jos ihan suuhun tunkevat ja hiiret ja kotilot on pakko hävittää mutta muuten en tapa mitään luontokappaletta. Ja pelastan pienetkin öttiäiset jos meinavat vaikka hukkua. Ja kuskaan ulos kaikki sisälle ajautuneet tapaukset.Kaikki heitä tarvitaan :-).Ja sateen jälkeen on tosiaan harpottava/sipsuteltava asfaltilla ettei talloisi matoja. Hyvä me :-)

    VastaaPoista