keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

 06.07.2023

 

Epävakainen sää on jatkunut muutaman päivän ja siitä on otettu irti se, että on puuhattu kaikkea sellaista mitä ei missään nimessä viitsi edes ajatella kauniilla aurinkoisella ilmalla.

Puuliiterin ja työkaluvajan siivous/siivottomuus  on hiertänyt mieltä on kauan ja nyt sitten päästiin sen kimppuun.

Kari kun on saanut jonkin rakennusprojektin loppuun on tavarat kerätty kasaan ja useimmiten tuotu tänne missä tilaa on. Siitä syystä samaa tavaraa/työkalua löytyy laatikosta jos toisestakin.Vasaroita xx kappaletta, naulapyssyjä x kappaletta, silikonituubeja xxx kappaletta 😊. Ja paljon sellaisia tavaroita  joiden nimeä en edes tiedä saatikka käyttötarkoitusta.

 



 

Mutta päivien työ palkitaan sillä, että roskikseen saatiin vietyä paljon tavaraa ja nyt ainakin tietää mitä kaikkea varastot pitää sisällään. Ja ehkä se hetken myös pysyy järjestyksessä.......


2 kommenttia:

  1. Miten tuo kuulostaakaan tutulta... Meillä on suunnitelma ottaa kaikki meidän työkalut ja levittää ne pihalle tai oikeastaan mattotelineelle, jolla on mattopyykkiä helpottamassa pihalaatat ja käydä ne läpi: työkalupakki sisälle, työkalut työkaluvajaan, työkalupakki pojalle ja loput kierrätykseen niin, että ensin saa kaveri katsoa tarviiko jotain ja sitten viedään 4h-yhdistyksen kierrätyskeskukseen loput käyttökelpoiset.
    Mä luulen, että kaikille löytyy jotain.

    VastaaPoista
  2. Hyvä suunnitelma teillä !

    Meillä tuntuu siltä , että kaikki on aina väärässä paikassa silloin kuin niitä tarvitaan tai sitten juuri se tavara tai esine ei löydy mistään tai ei edes muista , että sellainen on olemassa.Siksikin on hyvä käydä välillä "aarreaittaa" läpi :-).
    Täällä Koskelossa myös tavarat helposti pääsee ruostumaan kun käyttöä on vain vähän.

    VastaaPoista