sunnuntai 19. helmikuuta 2023

 20.02.2023


Kouvolassa yövyttiin Sokos Hotelli Vaakunassa ja siellä jos missä oli aidon ystävällinen vastaanotto. Ensinnäkin huone saatiin jo kahdentoista jälkeen mikä helpotti jatkosuunnitelmien tekoa. Koko hotelli on remontoitu lähiaikoina ja kaikki oli vielä siistiä ja puhdasta. Sisustus harmaata ja mustaa muttei kuitenkaan liian synkkää vaan kotoisan tyylikästä. Hauskoista opastekylteistä piti ihan ottaa kuvat.


Jääkaappikin  oli suloisen pieni musta SMEG


Aamupala oli runsas ja maukas ja luulisi että siitä löytyy kaikille kaikkea.  Meille ainakin 😋.

Meillä tuollainen viikonloppuretki tehdään sikäli aika pikaisessa aikataulussa kun Arttu jää yksin kotiin. Monta lautasta lautasta ruokaa tarjolle ja tuhat silitystä ennen lähtöä mutta silti mielessä käy välillä, että kuinka se tyyppi siellä pärjää ja ikävöikö se meitä kovasti 😻.

Siispä viritimme riistakameran seuraamaan kissan touhuja sillä aikaa kun olimme pois ja pystyimme  seuraamaan sen liikkeitä puhelimella matkan aikana.
Huoli pois. Se liikkui ainoastaan tuttuina ruoka-aikoina syömään ja kävi kerran istumassa oven takana katsomassa pääsisikö ulos , mutta kun henkilökuntaa ei ollut paikalla niin se palasi omalle paikalleen nukkumaan. Eikä murjottanut yhtään kun palattiin ; tosin hierontaa piti antaa tupla-annos 😹.

2 kommenttia:

  1. Suloinen ja kovin kiltti on teidän Arttunne ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.Arttu tykkää kovasti kehuista😻.Röyhistää rintaa 😸.

      Poista