tiistai 21. helmikuuta 2023

 22.02.2023


Hitusen ärsyynnyn itseeni kun en saa heräteltyä joululahjaksi saamaani nukketaloa eloon.

 En yksinkertaisesti osaa päättää missä se sijaitsee ja minkälaisia asukkaita siellä asuu. Olisi kuitenkin kiva tehdä sellainen omien unelmien koti.

 En ihaile pelkistettyjä moderneja koteja tai isoja hulppeita kartanoita. Mutta kun katselin Maria Veitolan vierailua näyttelijä Pilvi Hämäläisen kotona iski sellainen tunne, että olisipa kiva asua samanmoisessa puutalossa jossa on vähän sellainen "Huvikumpu" meininki.

Todellisuudessa en taitaisi nauttia asumisesta kovin värikkäässä ja sekalaisessa ympäristössä mutta sellaista on kiva katsella kun kaikki ei ole ihan niin justiinsa 😊. Jospa sellainen olisi nukkekotini henki ?






4 kommenttia:

  1. Nukkekotisisustelu vaatii aikamoista kärsivällisyyttä. Minulla ei sellaista ole ja homma jäikin kesken jo aikoja sitten. Jään odottelemaan sinun sisustussuunnitelmiasi.

    VastaaPoista
  2. Tiukkaa tekee aloittaminen , mutta intoa kyllä on; katsotaan nyt....

    VastaaPoista
  3. Olen saanut joskus lapsena kirjan nimeltään Keskiviikkonoita. Siinä tapahtui monenlaista, mutta mieleen on jäänyt mm se, että noita kutistui pikkuruiseksi ja päätyi erään tytön nukkekotiin asumaan. Tytön vanhemmat moittivat tyttöä siitä, kun nukketalossa oli kaikki aina sikinsokin, mutta eivät tienneet, että noitahan siellä sisusti ja laittoi kaiken aina vinksin vonksin. :D

    VastaaPoista