torstai 23. helmikuuta 2023

 24.02.2023


Kerrasta toiseen jaksan kehua kirjastopalveluja. Hämeenlinnassa on muutama vuosi sitten remontoitu valoisa avara kirjasto jossa on monenlaista muutakin toimintaa kuin vain kirjojen lainaamista. Mutta vaikka se on lähempänä meitä käymme kuitenkin usein Janakkalan kirjastossa Turengissa. Ollaan annettu palautetta itse kirjaston väellekin, että onpa upea paikka ja niin täynnä kirjoja 😊ja paljon uutuuksia. Ja siellä on vielä enemmän sellainen vanhanaikainen kirjaston tunnelma eli kun väkeä on yleensä vähemmän niin on hiljaista kuten mielestäni kirjastossa tulisi ollakin.




Nämäkin kaksi romaania vuodelta 2022. Taisin olla ensimmäinen lukija kun olivat ihan painosta tulleen oloisia. Kukaan ei ollut vielä lukenut niitä voileipää syödessä 😁.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun joku muukin tykkää kirjastoista, ja itsekin olen saanut kyllä aina niin hyvää palvelua, että mukava mennä. :)

    VastaaPoista
  2. En ole itse vielä intoutunut äänikirjoista vaan minusta on niin mukava pitää kirjaa kädessä :-) eli niin kauan kuin jaksan sivuja käännellä ja näkö riittää lukemiseen niin niin kauan ....

    VastaaPoista