11.02.2023
Aika vähän meillä ostetaan punaista lihaa nykyään; joulukinkku on nyt asia erikseen ja kesällä saatetaan grillailla mutta siihenpä se melkein jää. Nyt tuli kaupassa vastaan tarjous johon piti tarttua. Halvalla hyvää.
Eli savuluita 2 e/ 700g. Hamstrattiin peräti kolme laatikkoa 😉eli pakkaseenkin pari laatikkoa. Mikään ei ole parempaa kuin savuluista keitetty keitto tai kaalipata tai ehkäpä niitä voisi hauduttaa uunissa ribsien tapaan ?
Mummo paistoi aina possun luita (ei savustettuja) uunissa. Ruuan nimi oli sitten Alkuasukasruoka ;D
VastaaPoistaHauska nimi :-). Nuo ostamani ovat savustettuja joten en tiedä mitä niistä uunissa tulisikaan ? mutta hyvin raaskii kokeilla kun nyt on mistä ottaa :-)
VastaaPoista