keskiviikko 8. helmikuuta 2023

 09.02.2023


En saa millään sytytettyä itseeni matkakuumetta. Sellaista joka pakottaa lähtemään matkalle kerrasta toiseen ja aina on mielessä minne sitä sitten seuraavaksi......nyt ei edes hiillosta näy. Missä vika ? Nyt olisi aikaa ja mahdollisuus lähteä koska vain , mutta jokin pidättelee.

Koronakausi teki selvästi tehtävänsä ja kun on riittävän pitkä aika reissaamisesta tarve lähteä hiipuu. Ja aina on mukamas jotain joka estää lähtemisen. Tekosyitä kaikki ; sanon minä 😏.




2 kommenttia:

  1. Minusta on tullut yksinkertaisesti vain semmoinen...hmm... kotitonttu? Viihdyn kotona niin hyvin, etten haluakaan lähteä mihinkään. Tänään kyllä varasin viikon täysihoidon tädiltäni Isolta Kirkolta - etten ihan mökkihöperöksi muutu ja saa tuo Mursukin vähän vapaata minusta :D

    VastaaPoista
  2. Sehän se juuri pelottaakin että viihtyy kotona NIIN hyvin ettei malta minnekään lähteä. Ennen joku kysyi ettenkö viihdy kotona kun aina oli mielessä matkan teko mutta nyt voi kysymyksen kääntää päinvastoin :-).
    Olen jonkin verran selaillut matkavaihtoehtoja mutta en ole saanut aikaiseksi varata mitään.....katsotaan nyt.....
    Mukavaa täyshoitoviikkoa Sinulle; aina se kotoa poisolo virkistää ja ainakin kotiin on taas niin kiva palata reissun jälkeen.

    VastaaPoista