tiistai 7. marraskuuta 2023

 08.11.2023

 

Tykkään joulusta ja sen valmistelusta, mutta en siedä ollenkaan sitä, että kaupat on jo pullollaan joulukoristeita ja joulusuklaita. Hieraisin myös silmiäni kun näin ekat joulumainokset telkassa. Joka vuosi vain aikaisemmin ? Hiihtelen joulujuttujen ohi mahdollisimman nopeasti. Ainakin joulukuun alkuun asti.

Mutta eilen sitten sain huilutunnilla soittoläksyiksi joululauluja ....hmmmm. Kauniita ovat ja mukavia soittaa, mutta..... kilttinä soitto-oppilaana otan vastaan kaiken mitä opettajani sanoo 😉 joten nyt meillä alkaa soida joululaulut; ei mahda mitään 😁.

 


 


3 kommenttia:

  1. Meilläkin on orkesterissa soitettu joululauluja jo useamman viikon. Mennään parin viikon päästä kauppakeskukseen pitämään jonkinlainen joulukonsertti. Pakkohan se on harjoitella. Kotona en ole viitsinyt joululauluja vielä soittaa. Ei oikein ole vielä sellaista fiilistä.

    VastaaPoista
  2. Mä lähes kauhistuin kun näin pari-kolme viikkoa sitten Tokmannilla ihan järjettömät määrät jouluSUKLAITA! Ja nyt maanantaina käytiin kaupungissa ja Prismassa ruokakaupassa, sama juttu. Ei tullut yhtään edes himo niihin, rupesi vain naurattamaan, että ei ole todellista, mihin nämä kaikki suklaat menee. No, joulun jälkeen niitä saa jo varmaan 70% alennuksella.

    VastaaPoista
  3. Päädyin soittamisen kanssa siihen, että soittoläksykappaleet harjoittelen viimoisen päälle, mutta ne omat rakkaimmat jätän vielä odottamaan sopivampaa ajankohtaa.Win-win :-).

    Minulle käy samoin suklaavuorien edessä, että ei kyllä yhtään konvehdit kiinnosta eikä suklaahimo iske.Ehdin syödä niitä kyllä ihan riittävästi myöhemmin.Joulun jälkeen taas kaikki ovat laihiksella tai ainakin karkkilakossa :-) mutta viisas ostaisi sieltä suklaat ensi vuodeksi vai liekö niin että päiväykset menee umpeen ?
    Kerran vein töihin suklaakarkkeja tuliaisena Turkin reissulta ja kun paketti oli vähän aikaa avattuna pöydällä ; alkoi matoja tunkea konvehtien sisältä. YÖK !

    VastaaPoista