keskiviikko 15. marraskuuta 2023

 16.11.2023

 

Sukkapuikot on kilisseet ahkerasti  ja sukkia on valmistunut monenlaisia, mutta koska toiset ovat ajautuneet  lahjoiksi ja toiset taas menossa tonttupaketteihin niin en ole niitä sen paremmin kuvaillut.Säilyy yllätys.

Nämä sukkaparit ovat  menneet jo saajilleen vaikka joulun hengessä onkin väritys.




Miesten sukkien kuusipuuteema oli vähän työläämpi tehdä, mutta pidin mallista jossa on oikeanlainen saapassukka varsi.

Vaikka aloittaisi kuinka aikaisin joulusukkien kutomisen niin äkkiä huomaa, ettei sitä aikaa olekaan määräänsä enenpää. Kun ei koko päivää voi sentään kutimen ääressä istuskella; vai voiko ? 😉.

2 kommenttia:

  1. Kivat mallit sukissa. Lopputulos erittäin hyvä! Minulla on aika hyvällä mallilla. Olen tekemässä viimeisiä sukkia omalle väelle ja ajattelin tehdä vielä itsellenikin samanlaiset. Tosiaan, kaikille on melkein samanlaiset sukat ;D Eilen työkaveri kysyi voinko tehdä hänen tytöilleen sukat. Niiden ehtimisestä jouluksi en vielä luvannut mitään, kun olen aika hitaasti neulonut tämän käden takia. Silti... ei sitä malttaisi lopettaa, vaikka käsi juimii ;)

    VastaaPoista
  2. Harmi homma tuo käsivaiva. Se kun vaikeuttaa niin monta asiaa. Ja kun pitäisi saada tehdä juuri niitä asioita jotka tuottaa itselle iloa....ja muille :-).
    Eipä se minunkaan kropalle parasta "liikuntaa" ole kun istun ja kudon mutta yritän välillä tukea itseäni eri asentoihin tyynyjen avulla; varmaan aika huvittavan näköistä puuhaa :-).

    VastaaPoista