12.11.2023
Meillä oli pitkään tapana ostaa lauantain kauppareissulta susheja noutotiskistä. Sitten tuli totaalinen kyllästyminen susheihin ja toisaalta huomasin, että niiden hintakin kipusi koko ajan ylöspäin.Alkoi olla aika arvokas lasti.
Nyt päätin tehdä niitä itse pitkästä aikaa. Yleensä en reseptejä sen tarkemmin lue, mutta tuo sushiriisin keitto on sellainen jossa toimin ohjeen mukaan ja ihan jopa munakellon tarkkuudella.Riisin pitää olla hyvää ; onhan se aikalailla pääroolissa.
Mutta omasta mielestä erityisen hyvää oli täytteenä marinoidut suppilovahverot, paprika, aioli-sörsseli.Toiseen versioon tuli wasabimajoneesi, kurkku ja graavilohi. Kuvan vihreät pallerot on wasabipähkinöitä.
Tosi pienistä määristä sushi rakentuu eli vaikka käyttäisi arvokkaampiakin raaka-aineita niin niitä kuluu tosi ministi. Sushi maistuu taas 😋.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti