maanantai 20. marraskuuta 2023

 21.11.2023

 

Aika ristiriitaista on se miten paljon mainostetaan joulua ja nyt vielä ennen sitä black fridaytä ja toisaalta ihmisiä kehotetaan vähentämään kulutusta ja turhaa tavaraa pyritään hävittämään kotoa keinolla jos toisellakin. Ihmiset ajetaan sellaiseen jamaan, että pitäisi ostaa , mutta ei saisi ostaa. 

Ja ostoksista puheen ollen 😉. Tampereella käydessä pitit poiketa ihanaan vanhaan kahvikauppaan jo ihan vain tuoksuttelemaan. Aikoinaan kävin ostamassa sieltä makukahvia joka jauhettiin paikan päällä. Nyt en ostanut kahvia mukaan kun sitä voidaan itse kotona jauhaa, mutta mukaan tarttui kiva kissamuki. Se näyttää emalimukilta, mutta on posliinia.



 

Ihan selkeästi tuollaista tarvitaan Touhulassa 😁 ja on ainakin kiva muisto Tampereella käynnistä.Niin sitä kaikkea tavaraa vain kertyy.....

2 kommenttia:

  1. Elämä on paljon ankeampaa ilman kissamukia ja lusikkaa ;)
    Minä olen pitkään ollut ostamassa uutta puhelinta, kun vanha välillä kenkkuilee. Ajattelin odotella tuota mustaa perjantaita ja katsastella, josko valitsemani mallin hinta tippuisi. Aivan sama hinta kuin aiemmin syksyllä! Kysyin, onko liikkeissä muita malleja, joissa olisi selkeä alennus, eikä ollut. Ale ei myöskään näkynyt kotelon tai panssarilasin hinnoissa. Ihan huuhaata koko musta ostosvillitys. Ainakaan ei kannattaisi tuollaisten liikkeiden itseään mustana ajankohtana mainostella.

    Tuo on muuten niin totta, että varta vasten kun jotain tekee, niin ei meinaa millään onnistua, mutta muulloin kyllä ;)

    VastaaPoista
  2. Niin paljon on huijausta liikkeellä; muodossa jos toisessakin. Ei tiedä enää mihin voi uskoa ja luottaa...ei nykyään oikein mihinkään. Sääli !

    VastaaPoista